A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Ellenállás Nemzetünkért

2009.07.11. 10:37 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Remek, sikerült megfáznom valamelyik éjszakázás alkalmával, ráadásul a gyomrom is rendetlenkedik, szóval szarul vagyok, de igen csak büszkén.

Ma Mindenki imádkozzon, hogy még véletlenül se akarjon igazoltatni egyetlen ávós sündőr sem, ugyanis még mindig nincsenek irataim...

Tehát a pogrom a következő:

Most szombatra (július 11.) 15 órára a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a Budaházy családdal együtt demonstrációt hirdet a bebörtönzött hazafiak szabadon engedése érdekében. A helyszín ismét szimbolikus: a budapesti Erzsébet tér, ahol egy héttel korábban az eddigi utolsó rendőrterrort élhettük át. A tüntetésünket bejelentettük, Budaházy Gyuri családtagjai mellett legközvetlenebb bajtársai, barátai - közöttük természetesen a HVIM vezetői - szólalnak fel, a megmozdulás után pedig az összefogás jegyében átvonulunk a Szabadság térre, július 4-én ugyanis ők álltak a bebörtönzött hazafiak ügye mellé, ezúttal mi csatlakozunk majd a Magyar Gárda melletti tüntetéshez.

Címkék: rendőrség tüntetés magyarság műveleti terület magyar gárda budaházy györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr921240014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása