A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Választási csalásra készül az SZDSZ Józsefvárosban

2009.11.18. 12:27 | Magyarsag | 2 komment

A hír igaz, csalni készülnek a libsik Józsefvárosban. November 22-én, azaz most vasárnap időközi polgármester-választást tartanak a VIII. kerületben, ahol jómagam is élek. Mindez nem volna meglepő, ahol lemond egy polgármester, ott általában újat szoktak választani. Az utóbbi napokban azonban felettébb érdekes dolgokat tapasztaltunk...

A Magdolna utca 20. szám alatti bérházban illuminált hajléktalanok tucatjai érkeznek és 1000 forint ellenében alá kell írniuk valamit, amiről sem ők, sem mi nem tudjuk mi az, de  annyit elmondtak, hogy személyi igazolványt és lakcímkártyát feltétlenül hozniuk kell magukkal.

Tegnap a józsefvárosi alpolgármester, a szadeszes Takács Gábor is megjelent az egyik lakásban és fogadta a borgőztől vörösödő fejű hajléktalanokat.

Most beszéltem az egyik ilyen "hölggyel", akitől nevet és címet kértek, illetve kifizették neki az ezrest és világosan megmondták neki, ez bizony szavazatgyűjtés!

Azonnali kivizsgálásra van szükség!

*UPDATE: Nyomtatót is hoztak Takács Gábor úrék...

 

Magyarság

· 1 trackback

Címkék: szdsz polgármester választás választási csalás

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1001534064

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Becslés: 17-20 millió forintból kampányolhatott Kocsis Máté 2009.11.20. 15:19:14

A fideszes, mszp-s, és szdsz-es jelöltek máig nem számoltak el a tételes kampányköltéseikkel, annak ellenére, hogy levélben kértük erre őket. A kérésnek egyedül az LMP jelöltje tett eleget. Egy néhány nappal ezelőtti részletes kimutatás alapján 347.650...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2009.11.18. 15:52:33

Ez nagyon durci!Kerestünk öregem egy rakatszor!!!!mi vam veled?

Ződgyík 2009.11.20. 11:56:56

Szép. Jönnek a választások. Vidám idők elé nézünk. ezzel lesz tele MINDEN blog...
süti beállítások módosítása