A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Hová tűnt a kuruc.info?+"Délután pogrom"...

2008.07.05. 09:04 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Fél napja elérhetetlen a kuruc.info weboldala...

Lehet gyártani az összeesküsvés elméleteket ("a cionista hatalom támadt a kurucokra"), lehet nagyokat legyinteni, hogy senkit sem érdekel a dolog, de tény, ami tény:Magyarország harmadik legolvasottabbb hírportálja átmenetileg nem üzemel.

Más téma. Ne tessék elfelejteni, ma rendezik a ratyik a Meleg Büszkeség Napja névre hallgató deviáns felvonulást. Minden bizonnyal ismét vonagló, közerkölcs romboló, magamutogató, a normális embereket provokáló buzikkal lesz tele a belváros.

Aki szeretné megvédeni a többségi társadalom érdekeit, az több program (pogrom?) közül is válogathat.

Lehet menni a Budaházy és Toroczkai által szervezett nemzetvédő megmozdulásra az Oktogonhoz (természetesen tojással "felfegyverkezve"), vagy a Tomcat féle Heterófelvonulásra a Felvonulási téren (ide ne tessék baseball ütőt vinni), és lesznek még egyéb nyalánkságok is.

Most mennem kell pakolni, hiszen holnap indulok nyaralni, de este majd jelentkezem a délutáni események összefoglalójával!

Szebb Jövőt! 

Itt menézhetitek az Éjjeli menedék július 4-i adását, melyben többek között Amanda Elstak és Tomcat beszélget a buzi felvonulásról:

tdyweb.wbteam.com/EjjeliMenedek0704.htm

 

Címkék: videó tüntetés meleg kuruc.info pride magyarság buzi tomcat echo műveleti terület homoszexuális másság homokos amanda echo tv meleg büszkeség napja éjjeli mendék

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr19554240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása