A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

BRFK közlemény a holnapi tüntetésről

2009.07.03. 11:35 | Magyarsag | 4 komment

Közlemény (BRFK)
2009.07.03. péntek 09:51

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fontosnak tartja tájékoztatni a közvéleményt, hogy 2009. július 4-re egyetlen demonstráció megtartását sem vette tudomásul a Budapest V., Szabadság térre. Amennyiben lesznek olyan magánszemélyek és szervezetek – különös tekintettel a Magyar Gárda Egyesületre, akik ennek ellenére demonstrációt akarnak tartani a Szabadság téren, a rendőrség élve a jogszabályok adta lehetőségekkel, a leghatározottabban fog fellépni velük szemben.

Budapest Rendőrfőkapitánya a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2009. július 4-én 0 órától július 4-én 24 óráig a főváros területén.

A fokozott ellenőrzés célja a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények, események megelőzése, megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrség személyeket igazoltathat, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatja, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja. A fokozott ellenőrzés bevezetésével lehetőség nyílik arra, hogy a gyanús, feltehetően bűncselekményt vagy szabálysértést elkövetni szándékozó személyeket a rendőrség intézkedés alá vonjon.

A BRFK mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve

megakadályozása.

A sündőrség tehát nem engedélyezi, hogy éljünk alkotmányos jogainkkal és tiltakozzunk a legsötétebb diktatúrákat idéző bebörtönzések, koncepciós perek ellen. Holnap minden bizonnyal újabb jogtalan intézkedésekkel fogunk szembesülni, mert természetesen ott leszünk, ott kell lennünk 17 órakor a Szabadság téren!

Gyáva népnek nincs hazája! Kitartás!

Szabadságot!

· 1 trackback

Címkék: rendőrség budaházy tüntetés szabadság tér műveleti terület police.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr331224131

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.07.03. 14:09:45

Gárda Tanár úr Egy demokratikus társadalomban a közösség számára hasznosnak ítélhető cél sem valósítható meg a demokrácia értékrendjét sértő eszközökkel. részlet a Magyar Gárda feloszlatását kimondó ítélet szóbeli indoklásából Egyik állandó kommentelőmtő…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.07.03. 14:03:48

Nem csak alkotmányos jogaitok vannak, hanem alkotmányos kötelességeitek is. Pl. ha tüntetni akartok, azt be kéne hivatalosan jelenteni előre. Ha ezt megtennétek, és egyebekben is betartanátok a törvényt, akkor a kutya nem oszlatna fel titeket. Így viszont törvényes kötelessége a rendőrségnek megtenni azt (persze túlkapások nélkül).

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.07.04. 00:41:05

"a legsötétebb diktatúrákat idéző bebörtönzések, koncepciós perek ellen"
Technikai megjegyzés: a legsötétebb diktatúrákban NINCSENEK bebörtönzések, meg koncepciós perek. Csak jön a fekete autó helyi megfelelője, kiszállnak belőle a csúnyabácsik, és kinyírják a hőbörgőket. És a rendszerellenes tüntetőkre nem könnygázt meg gumilövedéket lőnek, hanem harci ideggázt és géppuskalőszert. Csak a tisztánlátás végett.

mutant · http://universal.blog.hu 2009.07.04. 12:45:13

Ha a Gyuri ellken nincs bizonyíték, nem tarthatják bent. De sztem sajnos hiába vonultok ki. Holnaptól meg Rockmaratoonnn!!!és mi meg nyertünk egy hetijegyet:)
süti beállítások módosítása