A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Roma Gárda

2009.02.04. 12:42 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Egyre több súlyos támadás éri szerencsétlen roma honfitársainkat, már az utcára is alig mernek kimenni sötétedés után. Szélsőséges magyarbűnözők tartják rettegésben liberális, befogadó hazánkat, nyilasfasiszta egyenruhákba bújva masíroznak országszerte, frászt hozva dolgos, derék cigányainkra. Maradhat ez így? Nem, Nem, Soha!

Pádár László győri  MSZP-s önkormányzati képviselő végre olyan megoldást talált a vérmagyarok féken tartására, ami mindannyiunk számára vállalható, támogatható, szerethető: Roma Gárdát kell létrehozni, közös erővel! Mit képzelnek magukról az "Utcakőkockai" és "Dunaházy" fanatikusok? Csak nekik lehet Dunába lővetni drága roma barátainkat? Még mitnem!


Pádár László, a Roma Gárda szervezője szerint eleget tűrtek már a cigányok, ezért van szükség az önvédelmi egyesületre. Pádár – aki az MSZP győri közgyűlési frakciójának is tagja – azt mondja: a szervezet garantálná a romák biztonságát, és segítene nekik munkát találni, hogy „ne kelljen lopásból eltartani magukat”. Az MSZP-s politikus Lakatos Lászlót, közismert nevén Csintót javasolja a szervezet élére. A férfi 2 évig volt börtönben, 2003-ban szabadult. Tavaly választották meg győri vajdának, ő is azt hangsúlyozta, hogy a cigányok csak fát lopnak, nem rabolnak bankot és nem ölnek embert.

Drága Csintó, benned van minden reménységünk! Ne foglalkozz a gusztustalan rágalomhadjárattal, amit a vérmagyarok zúdítanak rád! Ültél börtönben...Na és? Legalább megedződtél és kikupálódtál, pont ilyen emberre van szükségünk a Roma Gárda élén! Tökös gyerek vagy, aki nem riad vissza semmitől, ha a cigányság érdekében cselekedni kell!

Végre útjára indult a roma ellenállás! Hamarosan ti lesztek a kisebbség, rabszolgatartó szarmagyarok! Kezdhettek félni...

Címkék: cigány magyarság műveleti terület roma gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr25922166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása