A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

A Magyarok Nyilai egyszerűen nem létezik

2009.08.17. 23:21 | Magyarsag | 2 komment

Elképesztő! "Két újabb gyanúsított elfogásával immár 11 személy ellen folyik eljárás a Magyarok Nyilai terroristaügyében. Az augusztus 11-én őrizetbe vett két férfi állítólag 2007. áprilisa óta vett részt a terroristák kiképzésében." - írja a (ZS)index liberál-bolsevik hírportál.

Akinek egy csöpp sütnivalója akad és nem merült el még nyakig a valóságshowk és celebek képernyőre okádott szellemi fertőjében, az világosan látja, a Magyarok Nyilai Felszabadítási Hadsereg egyszerűen nem létezik. Hiába próbálkozik Drazsé elvtárs és a többi köztörvényes vörös briganti erőnek erejével ennek ellenkezőjét bizonyítani ( többek között hamis videofelvételekkel), a napnál világosabb, hogy az úgynevezett terror kártya ismételt kijátszásáról van csupán szó, amely arra szolgál, hogy a valós, mindennapi problémákról (bedőlő devizahitelek, utcára került családok százai, korrupciós stiklik) eltereljék a figyelmet.

Akadnak Európában olyan régiók, ahol valódi politikai terroristák (avagy hazafiak, ez nézőpont kérdése) igyekeznek rábírni a helyi hatalmat követeléseik teljesítésére. Ilyen az Ír Köztársasági Hadsereg, vagyis az IRA, illetve a Spanyolországban tevékenykedő baszk szervezet, az Euskadi ta Askatasuna, közismertebb nevén ETA. Nem szeretnék történelem órát tartani, akit közelebbről érdekelnek az említett "terrorszervezetek", kérjenek segítséget legjobb barátjuktól, google úrtól.

Ami a lényeget illeti, mindkét csoport komoly, olykor számos áldozatot követelő akciókkal próbálja megvalósítani törekvését, kellő anyagi és politikai háttérrel rendelkeznek az efféle harchoz. Persze nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy igyekeznek a polgári személyeket kímélni, amennyire ez adott körülmények között lehetséges, szinte kivétel nélkül telefonon figyelmeztetik az illetéseket az egyes robbantások, merényletek előtt.

Kérdem én, mi ehhez képest a Magyarok Nyilai? Egy rossz vicc! Összekormozták a Kóka villa bejáratát, fenyegető e-maileket küldözgettek a honatyáknak, elagyabugyálták a cionista, ex-emeszpés Csíntalan Sándort (nem eléggé),csupa gyermekcsíny terrorista mércével mérve.

Meggyőződésem, hogy a háttérben nem Budaházy Gyuri és a fogvatartott másik 10 hazafi áll, pártunk és kormányunk berkeiben kellene keresni a valódi tetteseket. Mai napig nem tudjuk, kik adtak le sorozatot a Rendőrpalotára, kik lőttek, illetve lövettek 2006-ban a békés tüntetők közé, a cigányokat hidegvérrel öldöklő gyilkos nyomát is bottal ütik a rend héber őrei, majd akkor pont egy politikai alapon szerveződött terrorszervezet akad a hálójukba...

Koncepciós perek mindig akadtak szép számmal a történelem folyamán, egyel több, vagy kevesebb igazán nem számít szocialista reformereinknek. Megpróbálnak majd elrettentő büntetéseket kiszabni az ártatlanul sínylődő bajtársaink fejére, már csak az a kérdés, asszisztál-e hozzá - és ha igen meddig - az Ügyészség. Újabb embereket fognak megvádolni súlyos bűncselekményekkel, talán maholnap a BTK-t is bővítik: "Ismered Budaházy Györgyöt? 5 év fegyház."

Óriási felelőssége lesz a leendő polgári kormánynak az igazság mielőbbi kiderítésében és a megvádolt, megalázott hazafiak rehabilitálásában, ellenkező esetben azt sem tartom kizártnak, hogy idővel egy valódi Magyarok Nyilai Felszabadítási Hadsereg lép a színre és akkor Isten irgalmazzon a vétkeseknek!!!

ps: Egy kis személyes: Iwiw-re szinte sosem tudok belépni, ha mégis, az üzeneteket nem tudom megnyitni, ráadásul az E-mail fiókjaim sem működnek megfelelően, szóval majdhogynem el vagyok vágva a világtól. Kéne már egy új számítógép...

Címkék: eta budaházy magyarság műveleti terület terrorizmus ira magyarok nyilai budaházy györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr51316500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flamme81 2009.08.18. 12:46:38

Sajnos további hazafiakat hurcolhatnak el drazsé pribékjei, ha így folytatódjanak a dolgok. Bármelyikünkre sor kerülhet, hiszen simán elképzelhető, hogy csakúgy ráböknek egy hazafi nevére, hogy ő lesz a következő. Ne hagyjuk!!!
Telefonon azért el lehet érni? Mert hétvégén program van...

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2009.08.18. 12:55:48

@flamme81: Telefonon természetesen el lehet érni, és ha hétvégén "program" van, ott a helyünk!!!
süti beállítások módosítása