A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

A függöny legördül

2009.01.28. 13:34 | Magyarsag | 3 komment

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudom nektek is feltűnt-e már, vagy csak én lettem paranoiás, de egyre több ápolatlan, rossz arcú, igénytelen ember szaladgál a pesti utcákon.

Fényes nappal részegen támolyognak, koszosak és büdösek, köpködnek és krákognak, gyilkos tekintettel méregetik a többi járókelőt, olykor oda-oda mondogatnak némelyiknek egy jóízűet.

Mielőtt arra a téves következtetésre jutnátok, hogy a csodálatos Józsefvárosról beszélek, ahol természetesen nem ritkaság ez a jelenség, vagy egy bizonyos kisebbség jelenne meg lelki szemeitek előtt, gyorsan le kell szögeznem, nem erről van szó. Ezek a tengődő lelkek ott vannak ugyanúgy az Andrássy úton, vagy a Váci utca környékén, ahogy a Lujza utcánál, vagy az Orczy téren.

Akad közöttük huszonegynéhány éves fiatal és nyugdíjas, hófehér és kreol bőrű, munkás és értelmiségi. Ami összeköti őket, az a szenvedés, szegénység, nyomor...

Gazdasági, politikai, morális válságban van Magyarország és ezt már az egyszerű emberek is érzik, a saját bőrükön. Kifizetetlen számlahegyek, munkanélküliség, nullára kapcsolt gázkonvektor, párizsis zsömle, svájci frank alapú devizahitel, elárverezett lakás...

Gödörben vagyunk és egyre mélyebbre süllyedünk, lassan a nyakunkig ér a szar. Nem hiszünk egymásban, nem hiszünk magunkban, nem leljük a kiutat...

A függöny lassan legördül...

Címkék: magyarság szegénység műveleti terület nyomor gazdasági válság

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr56908186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2009.01.28. 16:10:45

"Fényes nappal részegen támolyognak," Csak nem tükörbe néztél?!XD

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2009.01.28. 17:21:37

Ez volt az utolso szemelyeskedo megjegyzesed, kovetkezo utan kitiltas jon. Ha nem tudsz ertelmes dolgokat hozzatenni,akkor inkabb maradj "nema"! En is tudnek szemelyeskedni, de nem a blogodon fogom ezt megtenni. Itt allj es Ne tovabb! Most dolgom van (melo), szoval nem fogom figyelni mit irsz, de este moderalok, kell.

mutant · http://universal.blog.hu 2009.01.28. 18:36:39

óóóóóó...eddig vehető volt a poén,de mostmár nem...nem kell tiltanod,nem jövünk többet.cső.
süti beállítások módosítása