A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Nincs vége!---*UPDATE:Helyszínváltozás

2008.11.06. 13:09 | Magyarsag | 1 komment

Aki azt hinné, hogy a tegnap esti Jobbik demonstrációval befejeződtek a kirekesztő, magyargyűlölő tótok elleni tiltakozó akciók, az nagyot téved.

Szombat 14:00-ra a szurkolótáborok készülnek a Külügyminisztérium elé. Elsősorban a klubok táborai közötti összefogást hirdetik meg a magyarság jövője érdekében, de várnak minden "civil" érdeklődőt is.

Nem tekintem magam szurkolónak a szó legszorosabb értelmében - bár régebben jártam Fradi meccsekre - ettől függetlenül ott a helyem szombaton és mindazoknak akik vallják: "Minden magyar felelős minden magyarért"!

Hétfőn pedig a Jobbik Magyarországért Mozgalom félpályás útlezárásokat tart a Szlovák (gúny)határátkelők közelében, reggel 9 és délután 17 óra között.

KITARTÁS!

*Frissítve:

A magyar szurkolótáborok - összefogva a közös ügy, a magyarság védelmében - demonstrációt hirdetnek 2008. november 8-án 14.00 órai kezdettel a Miniszterelnöki Hivatal épülete elé. (Budapest, Kossuth tér 4.)

Címkék: a szlovákia magyarság jobbik műveleti terület demonstráció

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr47753805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NEM NEM szlovaKIA 2008.11.06. 22:39:12

Tisztelt Magyar honfitarsaim Kerlek legyetek szivesek ezt a BOJKOTT felhivast tamogatni.

www.kia.sk/index.php Kia motors termeli szlovakia GDP 10-20%-t,ezzel tamogatjak a fasiszta megszallo szlovak rezsimet! A BOJKOTT szlogenje lehetne NEM NEM szlovaKIA! Elore is koszonom a tamogatasotokat.Minden jot!
süti beállítások módosítása