A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Győzelem-Meghátrált a gyűlölködő zsidó

2008.06.30. 16:17 | Magyarsag | 1 komment

Örömmel tudatom Mindenkivel, hogy a kirekesztő és gyűlöletkeltő jeremias.blog.hu oldal végérvényesen megszünt!

Zeév Tóbiás "barátunk" (feltehetőleg a feljelentések tucatjai miatt) törölte blogját és most mentegetőzik:

"Figyelem! A blog és a Jeremiás Színművészeti és Művelődéselméleti Klub a különböző lejárató és uszító hangvételű kampányok, szélsőjobboldali támadások miatt befejezi működését.
Mivel a blog célja kizárólagosan a figyelemfelkeltés volt a társadalmilag fontos kérdésekben - és az utóbbi napokban több megkeresés is érkezett hogy tartalma sértő lehet egyesek számára -, ezért a tartalmakat azonnal eltávolítottuk, hiszen célunk nem volt és nem is lehetett senkit sem megbántani, sem megsérteni, ezért elnézést kérünk minden - szándékunk nélkül -, nemzeti érzésében megsértett vagy megbotránkozott embertől.
Valamint ezúton hívjuk fel rá mindenki figyelmét, hogy a jeremias.blog.hu semmilyen kapcsolatban sem áll a yourvideo.hu oldalra feltöltött tartalmakkal; azokat nem a blog szerkesztői töltötték fel, és erre nem is bíztattak senkit, így ezért azok tartalmáért a felelősséget kizárólag a yourvideo.hu oldalra feltöltő személy(ek) vállalhat(nak).
Zevi és Rafiboy"

Természetesen ennyivel nincs elintézve a történet, minden bizonnyal a bíróság előtt kell majd felelnie tetteiért!(Aki nem tudja mire gondolok, annak itt a link:muveletiterulet.blog.hu/2008/06/27/elrettento_pelda).

Kedves (Sebaj) Tóbiás!

Remélem tanultál a leckéből! Akár hiszed, akár nem, ez egyelőre még Magyarország és nem Izrael, bármennyire is szeretnétek páran...! Ha pedig ez nem tetszik? Akkor gondolj Gyurcsány Ferenc szavaira:

"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"


Szebb Jövőt!

Címkék: mszp magyarország gyurcsány ferenc náci zsidó magyarság fletó műveleti terület fasiszta elrettentő zeév tóbiás jeremiás jeremias.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr86546242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant 2008.07.02. 19:41:18

Nagyon helyes!
süti beállítások módosítása