A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Elrettentő példa-Gyűlölködő zsidó

2008.06.27. 10:12 | Magyarsag | 14 komment

Fél órán keresztül fetrengtem a röhögéstől tegnap délután, amikor megláttam a kuruc.info főoldalán Zeév Tóbiás "barátunk" bárgyú vigyorát.

Hagy szögezzem le már itt a legelején: Nem gondolom úgy, hogy minden zsidót koncentrációs táborba kellene zárni, vagy netán szappant kellene főzni belőlük, de Tóbiás komát gondolkodás nélkül Dunába lövetné minden jóérzésű magyar ember, többek között én is...

 

"Gyűlöli a magyarokat. A buzeranciát népszerűsíti, remélve, hogy az kipusztít majd bennünket, sőt, már kihalt fajnak nevez. Teszi mindezt Nemzeti Imánk dallamára. Aztán Zsidó "Önvédelmi" Mozgalmat alapít a normálisok és a magyarok ellen. Felsőbbrendűnek tartja magát. Judapestnek nevezi a magyarok fővárosát, így jelezve, ki tulajdonának tartja azt. Éljen Trianon! - kiált fel. Persze utálja a keresztényeket is, a pápával és rajta keresztül az egész német néppel együtt, ezért gúnyt űz belőlük. Mellesleg rabbiképzőt végzett, hogy talmudista ismereteit elmélyítse. Szintén mellesleg a Jeremiás Színjátszó és Művelődéselméleti Klub alapító tagja."-(Kuruc.info)

Ismerettségünk azzal kezdődött, hogy a fitymahiányos rabbinövendék se szó, se beszéd ellopta egy héttel ezelőtti bejegyzésemet (muveletiterulet.blog.hu/2008/06/20/az_oreg_neni_es_a_cigany) és pofátlanul átírta... A cigány szót és szinonimáit nagymagyarra változtatta, a 24-es villamosból 7-es buszt kreált, de annyi esze már nem volt a bibsinek, hogy az Orczy teret mondjuk kijavítsa Bornemissza térre...

 Nézzük miként vélekedik egy értelmiségi zsidó a magyarokról:

Így neveld a magyarodat
2008.05.30. 17:27 Zeév Tóbiás • Zevi

Bizonyára mindannyiunknak volt már saját magyarja, és talán szerette is, most viszont arról az örömteli eseményről fogok írni, amikor megkapjuk első hőn áhított kis egyedünket. Ez a szőrös, gyakran büdös kis jószág kezdetben híján van minden emberségnek, nagyokat büfög, és kéretlenül belepofátlankodik mindenbe.

Amikor először visszük haza újdonsült magyarunkat, az első és legfontosabb dolog, hogy megmutassuk neki a helyét (ha van ebünk, és a lakásban tartjuk, tehetjük a négylábú és a magyar almát egymás mellé), majd addig ne engedjük el onnan, míg kis- és nagydolgát el nem végezte, ugyanis a méretéhez képest igen kicsi agyának köszönhetően ha elsőre nem érti meg, hogy hol végezheti el a dolgát, később sem fogjuk tudni szobatisztaságra nevelni! Különösen fontos, hogy székeléséig ne adjunk neki szilárd táplálékot, folyadék megengedett.

A táplálkozását tekintve a legtöbb magyar mindenevő, legcélszerűbb házi hulladékkal és étkezési maradékokkal etetni, ezzel ugyanis nem csak az egészségének használunk, hanem a közérzetét is jobbá tesszük.

Az első pár nap, amit a magyarunkkal töltünk tartogathat fura meglepetéseket: előszöretettel veszik el azt, ami másé, sokszor csak megcsócsálják, és ha tönkrement ott is hagyják. Ilyenkor csak koppintsunk az orrukra, és mondjuk azt, hogy "rossz magyar", így hamar megtanulja mikor tett rossz fát a tűzre.

A fiatal magyarok előszeretettel keresik egymás társaságát, de ha igazán ragaszkodóvá és engedelmessé szeretnénk nevelni, ne engedjük fajtársai közelébe, ugyanis rengeteg csalafintaságot tanulhat el tőlük (pl. cipőrágcsálás), valamint sokkal agresszívebbé válik.

Ha magyarunk ivaréretté vált, és nem a sterilizálás mellett döntöttünk, ügyelnünk kell rá, hogy a kismagyarokat, miután először hagyták el az almot, minél előbb távolítsuk el az anyjától, ugyanis bármilyen kis közösség már sokkal agresszívabbá teszi a felsőbbrendű fajokkal szemben.

Magyarunknak nagykorától sok boldog percet köszönhetünk, főleg ha engedelmesnek és szorgalmasnak neveltük! Mivel igen buta állat, nagyon fontos a következetesség!

Ha hibás egyedet kaptunk, vagy túlöregedett - nem olyan játékos, nem olyan engedelmes -, nyugodtan dobjuk ki az utcára, vagy altattassuk el, és vegyünk helyette egy újat.

Juhász Gyula szavai szerint magyar az, akinek fáj Trianon. Alább ennek a zsidó patkánynak a véleménye nemzeti tragédiánkról.

Éljen TRIANON!
2008.06.13. 08:39 Rafáél Sámson

1920 június 4. Az igazság diadala, avagy az ezer éves rabszolgahajcsár, népelnyomó ország végnapja! Bizony ezer év hosszú idő és az elnyomott kisebbségek, etnikumok teljesen jogosan és itt megjegyezném, hogy egész szerény mértékben haraptak bele a mérgezett földbe. Szomorúnak tartom, hogy a dicsőséges ROMÁN HADSEREG nem vonult egészen a Tiszáig!

Itt jegyezném meg, hogy egyik legnagyobb szívfájdalmam a mai napig, hogy Sopront nem csatolták el! Mindig is utáltam a koszos söpredék várost! Legszívesebben az összes nácit odazárnám egy koncentrációs táborba, és lecsatolnám Magyarországról!!! Kíváncsi vagyok meddig élne ott ez az életképtelen élősködő és kártékony banda!

A dicső szlovák és horvát népnek területekre jogosan volt jussa. Azonban a fenevadnak volt ereje még egy csapásra. A második világháborúban a náci horda élén álló Szálasi Ferenc ártatlanok tízezreit lövette a Dunába. Akasztásának napján mindig gyújtok egy gyertyát és imádkozom Istenhez, hogy a pokol legmélyebb bugyrába süppedve, elképzelhetetlen kínok közepette senyvedjen ez az átkozott náci Hitler jobbján!

Íme nevelő szándékú videóklipjei:

 

 

Aki mindezek után nyugodt tudott maradni, nem forog a gyomra és nem játszadozik a gondolattal, hogy miként bűntetné meg ezt a cionista férget, az legalább akkora senkiházi, mint Zeév pubi!

Bár átmenetileg törölte gyűlölködő blogját (náci támadásra hivatkozva) és nyilván otthon gubbaszt az ágy alatt (jól teszi), ne gondoljuk, hogy ezzel el van intézve a történet!

Bízzunk benne, hogy egy szép napon a MAZSIHISZ mártírként fog emlékezni erre a judeonáci féregre, mi pedig elmondhatjuk majd, sikerült egy újabb nemzetrontó zsidótól megszabadítani szép hazánkat! Reméljük a legjobbakat...

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

 

Címkék: náci kuruc.info zsidó magyarság szégyen műveleti nácifigyelő elrettentő zeév tóbiás zeév erület

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr97541688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2008.06.27. 14:44:48

Tudtam,hogy érdemes lesz elküldenem a kuruc.info-nak.:)

Zeline 2008.06.27. 15:29:59

A klippek elé azért kiírtam volna, hogy "Csak erős idegzetűeknek!"
puszi

mutant 2008.06.27. 17:14:13

Amúgy az állatkínzós videókkal kapcsolatosan,amik megjelentek kuruc.info-n,írtam a PETA-nak.

Pirus 2008.06.28. 00:42:46

MEGÁLL AZ ÉSZ!!!!!!!! EZ MIIII???? Ilyen is van? Zeline-nek igaza van!

Szabolcs 2008.06.28. 17:38:02

Hol találom meg tóbiás háverunkat?
Valaki meg tudná mondani?
Szeretnék a magyarja lenni..
az utolsó akit az életében lát!!

1 2008.06.29. 15:11:24

amúgy ez hinném, h az ő képe.
Ahhoz túl beszari a patkány, h vállalja az arcát.
Csak a zsidó "kultúrát " folytatja, tehát hergeli a többséget, hogy aztán fasisztaraszzistanácinyilasozhasson. meg se lepődők rajta

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.06.29. 15:36:35

"Éliás, Tóbiás, egy tál dödöle" :D

purga · http://horrormirror.blog.hu 2008.06.29. 19:37:24

Ettél-e belőle?Kertbe' mentek a tyúkok,mint megették a magot!

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.06.30. 23:53:38

Eh... most komolyan, az ilyenek minek élnek? Mondjuk ez nem élet, de akkor is... Annyi fa és kötél van ebben az országban: akinek már csak a gyűlölködés maradt, az nyugodtan felfüggeszthetné magát...

Beyonder 2008.07.04. 09:54:20

Kamu. És nem vicces, amikor egy náci eljátssza a zsidót. Provokálnak benneteket és ugrotok is egyből mint a hülyegyerekek, anélkül, hogy gondolkodnátok.
A képen ő van:
www.imdb.com/name/nm0148418/

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.04. 09:55:07

A kép nem stimmel, a többi valós! Ment is a feljelentés

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.04. 09:57:08

Mellesleg ha egy "náci" provokált,akkor szintén megérdemli hogy sittre vágják, de legalábbis megdorgálják kicsit! Nálunk nincs kettős mérce!
süti beállítások módosítása