A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Költözés

2011.07.31. 10:21 | Magyarsag | komment

A blog új névvel, új formában, új helyen folytatódik.

 

(MEG)MŰVELETLEN TERÜLET

Skizofrénia

2010.04.21. 08:14 | Magyarsag | 1 komment

Címkék: magyarság műveleti terület lmp

Egy jó hír

2010.04.19. 12:20 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem Fletót, vagy (Li)Bajnait rühellem leginkább a "magyar" politikusbűnözők közül, de még csak nem is Gusztost, vagy Horn Gábort. Akitől szó szerint agyfaszt kapok és a hideg kezd rázni, amikor csak meglátom, az a nemzet anyósa, a botox királynő, Lendvai Ildikó.  Az a tekintet, az a tenyérbemászó arc, az az arrogáns, beképzelt hanglejtés, rögtön kinyílik az ember zsebében a bicska...

Olvasgatom a kurucinfot és mit látok?

Lehet örülni!

 

Címkék: magyarság műveleti terület

Megölték volna Daróczit?

2010.04.16. 09:44 | Magyarsag | Szólj hozzá!

A Velveten találtam ezt a "figyelemreméltó" cikket, melyben Choli Daróczi József, a nemrég öngyilkos lett volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesapja azt fejtegeti, fiát meggyilkolták.

"Meg vagyok róla győződve, hogy nem lett öngyilkos, és egyre több jel utal erre. Több gazdasági vállalkozásban érdekelt volt, s szerintem ezekből a körökből kerülhetett ki a gyilkosa is” – fejtette ki határozott véleményét Hajdú Péter műsorában.

Nem szeretnék kegyeletsértő lenni (bár pont leszarom), de jó volna kicsit többet tudni azokról a bizonyos vállalkozásokról... Kinek, kiknek szúrhatta a szemét a piperkőc szóvivő és pontosan miért is?  Tényleg a maffia lehet a háttérben?És miért hallgat a sündőrség? Esetleg a fater képtelen elfogadni a tényt, hogy fia minden ok nélkül eldobta az életet magától?

Van egy fogadásom, hogy sosem derül ki az igazság...

Jó lenne...

2010.04.15. 11:09 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Jó lenne, ha a legnagyobb nemzeti hírportál (gyengébbek kedvéért kuruc.info) többet és intenzívebben foglalkozna a bebörtönzőtt hazafiak sorsával. Gondolok itt arra, hogy esetleg egy-egy jelentősebb tárgyalásnál (pl. Budaházy György ügyei) ne egy apró kis felhívást adjanak ki oldalt a friss hírek dobozban, hanem  jól látható helyen, képpel és figyelemfelkeltő szöveggel jelentkezzenek a főoldalon.

Az sem volna utolsó, ha az adományokból és hirdetésekből befolyó összeget mondjuk fejlesztésekre költenék és időről-időre saját készítésű videókkal jelentkeznének, ahogy azt a Szent Korona Rádiótól megszokhattuk.


Nem vicc

2010.04.14. 17:05 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Az egyik cigány szomszéd azt ecseteli a másiknak, mennyire kellett már, hogy egy olyan párt jusson a parlamentbe, mint a JOBBIK...

Címkék: cigány

975 ezer hülye országa

2010.04.13. 11:13 | Magyarsag | 1 komment

Az Országgyűlési Választások első fordulóját nem meglepő módon elsöprő fölénnyel, 52,71 %-al a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nyerte. A 176 egyéni választókerületből 175 helyen tudtak győzni, ebből 119 helyen már el is dőlt a verseny, azaz nincs szükség második fordulóra.

Egyáltalán nem meglepő, hogy az emberek ilyen hatalmas arányban szavaztak a változás mellett (ha hozzáadjuk a Jobbik 16,66 százalékát, még jobban látszik ez az arány), az elmúlt 8 év megviselt fiatalt, időset egyaránt. Ami számomra megdöbbentő, hogy még mindig mennyi idióta szavazott a Magyarországot kiárusító, az emberek akaratát semmibe vevő, korrupt senkiházi bandára, a szocialistának hazudott, valójában kőkeményen neoliberális-kapitalista csürhére, az MSZP-re.

975 ezer 292 olyan "magyar" ember van jelenleg kis hazánkban, akik úgy gondolják, minden a legnagyobb rendben ment az elmúlt ciklusok alatt. Homokba dugják a fejüket, figyelmen kívül hagyjákm hogy az ő bőrüket is nyúzta a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai triumvirátus. Egy vállrándítással elintézik (vagy már el is felejtették) a vizitdíjat, gyógyszerfelírási díjat, kórházi napidíjat, tandíjat, az Őszödi beszédet, a véres rendőr terrort, a kilőtt szemű, megnyomorított embereket, a koncepciós pereket, a Zuschlag balhét és egyéb korrupciós ügyeket, a BKV mutyit, stb. és még mindig a jó öreg komcsik mellett tesznek hitet.

Kérdem én: nooormális az ilyen?

Nyugdíjasok, kétkezi munklások, értelmiségiek, polgárok,  ti, akik még mindig beveszitek a vörös maszlagot,

Címkék: mszp magyarság műveleti terület voks2010

A "Miép szindróma"

2010.04.12. 12:34 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Tegnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom történelmi jelentőségű győzelmet aratott az Országgyűlési Választásokon. 16,67%-os eredményével Magyarország harmadik legerősebb politikai pártja lett a Jobbik, soha egyetlen radikális erő sem ért el ilyen arányú sikert korábban. Listán 847 ezer, egyéniben pedig 830 ezer szavazatot kapott a párt, ezzel összesen 51 mandátumot szereztek az első fordulóban.

 

Jómagam, nemzeti érzelmű, radikális gondolkodású fiatalként kötelességemnek éreztem, hogy a Szebb Jövő mellett tegyek hitet és Vona Gábor pártjára voksoljak. Így is lett, azonban most, amikor örülnöm kellene (végre nem veszett el a szavazatom), kezdek elbizonytalanodni és bizakodás helyett kétségek közt vergődök.

Amitől igazán tartok (leszámítva Morvai Krisztina hisztériás rohamait), az a "MIÉP szindróma". Emlékezhetünk rá, mennyit puhult a Csurka István vezette, mára teljesen szétesett és pártra csak nyomaiban emlékeztető MIÉP 1998 és 2002 között. Kezdetben csak a hangnem változott. A kemény, igazságot és változást követelő szólamokat leváltották az üres, semmitmondó, ám politikailag korrekt frázisok. Később egyértelműen a Fidesz és Orbán Viktor fegyverhordozójává váltak, minden bizonnyal ennek (is) köszönhetik a 2002-ben elszenvedett vereségüket és a teljes felmorzsolódást.

 "Már semmi nem folytatódhat úgy, mint az elmúlt húsz évben." - nyilatkozta tegnap Vona Gábor, én viszont azt mondom, ha másoknak nem is, a Jobbiknak mindent ugyanonnan kell folytatnia, ahonnan elkezdték. Konkrét javaslatokkal kell élniük a cigánykérdés megoldásával kapcsolatban, segíteniük kell a határon-túli magyarok ügyét, körömszakadtáig küzdeniük kell, hogy ne sumákolhassák el a valódi elszámoltatást és mihamarabb rendezniük kell a politikai foglyok, illetve elítéltek rehabilitációját.

Vona Gábor az utolsó koporsószeget is az MSZP koporsójába akarja verni néhány hónapon, éven belül, de vigyáznia kell, nehogy a saját ujjára csapjon...

Címkék: közélet jobbik miép választás 2010 voks2010

Közlemény

2010.02.02. 09:39 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Nem, nem tűntem el újra, csak már megint mentőt kellett hívni hozzám és most nem vagyok épp a topon...

Újrakezdés

2009.12.17. 18:43 | Magyarsag | 1 komment

Választási csalásra készül az SZDSZ Józsefvárosban

2009.11.18. 12:27 | Magyarsag | 2 komment

A hír igaz, csalni készülnek a libsik Józsefvárosban. November 22-én, azaz most vasárnap időközi polgármester-választást tartanak a VIII. kerületben, ahol jómagam is élek. Mindez nem volna meglepő, ahol lemond egy polgármester, ott általában újat szoktak választani. Az utóbbi napokban azonban felettébb érdekes dolgokat tapasztaltunk...

A Magdolna utca 20. szám alatti bérházban illuminált hajléktalanok tucatjai érkeznek és 1000 forint ellenében alá kell írniuk valamit, amiről sem ők, sem mi nem tudjuk mi az, de  annyit elmondtak, hogy személyi igazolványt és lakcímkártyát feltétlenül hozniuk kell magukkal.

Tegnap a józsefvárosi alpolgármester, a szadeszes Takács Gábor is megjelent az egyik lakásban és fogadta a borgőztől vörösödő fejű hajléktalanokat.

Most beszéltem az egyik ilyen "hölggyel", akitől nevet és címet kértek, illetve kifizették neki az ezrest és világosan megmondták neki, ez bizony szavazatgyűjtés!

Azonnali kivizsgálásra van szükség!

*UPDATE: Nyomtatót is hoztak Takács Gábor úrék...

 

Magyarság

· 1 trackback

Címkék: szdsz polgármester választás választási csalás

Ígéret (részlet)

2009.10.05. 11:47 | Magyarsag | 4 komment

"És ha én már nem is leszek,
Az ígéretem megmarad,
Tudom, mikor árulsz el majd,
S velem együtt önmagad.

Ha elfelejtesz s sáros lábbal
Taposol majd szívemen,
Készülj, mert meg nem bocsátunk
Sem én, sem az istenem!
"
 

Címkék: magyarság műveleti terület

Cigánypecsenye

2009.09.27. 06:53 | Magyarsag | 3 komment

Nagyon nagy poén :XD

 

Címkék: vicc humor csőcselék poén cigány magyarság műveleti terület

Fényképezésből hivatalos személy elleni erőszak II.

2009.09.25. 13:44 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Ott hagytam abba legutóbb, hogy szirénázva elindultunk a Gyorskocsi utca hírhedt fogdája felé. Hárman csücsültünk a rabszállítóban, az egyik srácot jól ismertem kedvenc nemzeti kocsmánkból, így nem éreztem annyira elveszettnek magamat. Leginkább a ránk váró eshetőségekről folyt a diskurzus, illetve előállításunk körülményeiről. Mivel tetőtől talpig retkes voltam, köszönhetően ávós barátaink hatékony közreműködésének, megpróbáltam kiszabadulni a gyorskötöző szorításából. Szerencsére rövid "svédtornát" követően sikerült Copperfield-et megszégyenítő mutatványom és végre leporolhattam a ruhámat, megigazíthattam arcomba lógó csapzott loboncomat. Nemsokára kénytelen voltam visszabújni bilincsembe, mert megérkeztünk a lepusztult rendőrségi épület elé.

Kiszálltunk és a főbejáraton keresztül egy szobába vezettek bennünket, ahol már több megbilincselt hazafi ácsorgott, 10-12-en lehettünk, ha nem csal az emlékezetem. A sündőrök megtiltották, hogy beszélgessünk, így hát csendben néztünk ki a fejünkből. Hamarosan újabb 4 fiatal érkezett gúzsba kötve, rendőri kísérettel, legnagyobb megdöbbenésemre köztük volt egy igen csak kedves cimborám is.

Címkék: tüntetés rendőr pride magyarság buzi műveleti terület demonstráció rendőrségi visszaélés rendőri túlkapás buzi felvonulás

H1N1

2009.09.17. 10:11 | Magyarsag | 2 komment

Minden bizonnyal a hírhedt H1N1 vírust sikerült elkapnom, szóval "remekül" vagyok, elhihetitek. 24 órákat alszom, tömöm magamba a lázcsillapítókat és vitaminokat és remélem, hamarosan jobban leszek.Most is húzok vissza az ágyba.

Címkék: magyarság műveleti terület

süti beállítások módosítása