A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Megölték volna Daróczit?

2010.04.16. 09:44 | Magyarsag | Szólj hozzá!

A Velveten találtam ezt a "figyelemreméltó" cikket, melyben Choli Daróczi József, a nemrég öngyilkos lett volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid édesapja azt fejtegeti, fiát meggyilkolták.

"Meg vagyok róla győződve, hogy nem lett öngyilkos, és egyre több jel utal erre. Több gazdasági vállalkozásban érdekelt volt, s szerintem ezekből a körökből kerülhetett ki a gyilkosa is” – fejtette ki határozott véleményét Hajdú Péter műsorában.

Nem szeretnék kegyeletsértő lenni (bár pont leszarom), de jó volna kicsit többet tudni azokról a bizonyos vállalkozásokról... Kinek, kiknek szúrhatta a szemét a piperkőc szóvivő és pontosan miért is?  Tényleg a maffia lehet a háttérben?És miért hallgat a sündőrség? Esetleg a fater képtelen elfogadni a tényt, hogy fia minden ok nélkül eldobta az életet magától?

Van egy fogadásom, hogy sosem derül ki az igazság...

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr921925708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása