A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

975 ezer hülye országa

2010.04.13. 11:13 | Magyarsag | 1 komment

Az Országgyűlési Választások első fordulóját nem meglepő módon elsöprő fölénnyel, 52,71 %-al a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nyerte. A 176 egyéni választókerületből 175 helyen tudtak győzni, ebből 119 helyen már el is dőlt a verseny, azaz nincs szükség második fordulóra.

Egyáltalán nem meglepő, hogy az emberek ilyen hatalmas arányban szavaztak a változás mellett (ha hozzáadjuk a Jobbik 16,66 százalékát, még jobban látszik ez az arány), az elmúlt 8 év megviselt fiatalt, időset egyaránt. Ami számomra megdöbbentő, hogy még mindig mennyi idióta szavazott a Magyarországot kiárusító, az emberek akaratát semmibe vevő, korrupt senkiházi bandára, a szocialistának hazudott, valójában kőkeményen neoliberális-kapitalista csürhére, az MSZP-re.

975 ezer 292 olyan "magyar" ember van jelenleg kis hazánkban, akik úgy gondolják, minden a legnagyobb rendben ment az elmúlt ciklusok alatt. Homokba dugják a fejüket, figyelmen kívül hagyjákm hogy az ő bőrüket is nyúzta a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai triumvirátus. Egy vállrándítással elintézik (vagy már el is felejtették) a vizitdíjat, gyógyszerfelírási díjat, kórházi napidíjat, tandíjat, az Őszödi beszédet, a véres rendőr terrort, a kilőtt szemű, megnyomorított embereket, a koncepciós pereket, a Zuschlag balhét és egyéb korrupciós ügyeket, a BKV mutyit, stb. és még mindig a jó öreg komcsik mellett tesznek hitet.

Kérdem én: nooormális az ilyen?

Nyugdíjasok, kétkezi munklások, értelmiségiek, polgárok,  ti, akik még mindig beveszitek a vörös maszlagot,

Címkék: mszp magyarság műveleti terület voks2010

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr41917074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2010.04.14. 08:48:28

Nem beveszik, félnek a fidesztől, és még jobban a jobbiktól. Erre a két pártra nagyon sokan elvből nem szavaznak, inkább a biztos halál (avgy az mszp, ki hogy látja...)
süti beállítások módosítása