A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Valódi nácivadász a lefülelt nácivadász?

2008.08.05. 18:54 | Magyarsag | 4 komment

Alig, hogy megjelent a Bombagyár közösségi blogsite-on a nácivadász főpatkányt leleplező cikk, máris válaszolt a "csokipuding" fedőnevű szerkesztő.

Lelkesen magyarázza, hogy ő bizony nem az a Mohácsi Péter, akit az "alattomos, véresszájú" Tomcat rágalmazni merészelt, szimpla névazonosságról van szó. Természetesen nem mulasztja el az egekig magasztalni a "valódi" Mohácsi Pétert, ártatlan bűnbaknak nevezi, már-már könnyekig hatódtam, miközben ezt a szánalmas próbálkozást (öntömjénezést?) olvastam.

Egy kedves Bombagyár olvasó, N-AND-OR készített egy GYik-et, ami magyarázatot adhat a kétkedőknek:

A félreértések tisztázása és a felvetődött kérdésekre való válaszadás végett, amíg TC nem ér vissza (majd ő legfeljebb finomítja / továbbírja), egy kisebbfajta FAQ:

1, Miért éppen az IBM-es fószer a sok Mohácsi Péterből?

Egyszerű.

a. Elemezzétek csak ki a Google-os találatokat! A következőket találtam:

- Egy 10 év körüli gyerek http://www.hegedusgezaaltisk.hu/sikerek.htm
- Egy Pannonhalmán nem sokkal ezelőtt végzett, főleg gamer/játékoldalakon feltűnő skac (azaz a játék a mindene, és biztos beleszarik a politikába; az meg, hogy a bencéseknél végzett, eleve kizárja azt, hogy nyomassa a zsidó propagandát), 86-os születésű skac
- Egy 84-es skac http://www.matraberc.hu/person.php?id=4207
- Egy MTK-s, a 70-es évek elején aktív élsportoló: http://szepesi.fpn.hu/atletika/fobtav.htm és http://www.mtkinfo.hu/index.php?ugras=statikus&statoldal=642&nyelv=0&nyelv=0 (azaz igencsak valószínűtlen, hogy ma, 65-80 évesen, ilyen aktivitással Internetezzen és viszonylag fiatalos szlenget használjon)
- Egy debreceni belsőépítész
 
http://www.architecahungarica.hu/ah_hu/ah_hu_epiteszek.php?linkid=377 (politikai jellegű cikkei, megnyilatkozásai nincsenek)
- Egy jelenleg a bencéseknél 9-es skac http://www.bences.hu/static/diakok08/ (megint csak: túl fiatal és bencés)
- az Eszmog Kft. Ügyvezetője http://www.matracportal.hu/elektroszmog.html (nem nagyon valószínű ez sem: politikai jellegű cikkei, megnyilatkozásai neki sincsenek)

b. A médiahátszél és anyagiak kérdése.
Szerintetek a Népszabadság PR-cikket csinált volna a Szövetségről, ha nem egy ilyen közismert, a fajvédő sajtó (lásd pl. Tomcat cikkében a cikk-linket) által ennyire futtatott emberről van szó? Szerintetek egy tizenéves, ismeretlen, drogos szarral szóba álltak volna? Ugyan már.

Eleve a Nácivadász szóhasználata, érvelése azt mutatja, hogy nagyon nem valószínű, hogy kis drogos tizen/huszonéves antifák csinálják.

Aztán az anyagiak kérdése, ugye (lásd a vastagbetűsen kiemelt idézetet a c pontban alább). Az IBM-nek, ill. az adott faszinak van pénze. A blogjában dicsekedett azzal, hogy megvannak az anyagi feltételei, hogy véghez vigyék, amit akarnak. (Ha az IBM esetleg nem is tud erről, akkor is: egy-két pármilliót biztos át tud csoportosítani Mohácsi ezen célokra.) Egy átlagember ezt megtehetné? Ugyan.

c. Jogász-végzettségű.
Az MTA Jogtudományi Intézetének volt munkatársa, csomó egyéb, hasonló balfasz zsidó társaságában. Listát lásd itt: http://www.mta-jti.hu/volt_munkatarsak.htm ; érdemes szemügyre venni. Igen, jó részük fajvédő idióta. Az ilyen illusztris faszok azt hiszik, ők szarták a spanyolviaszt. “Vezető” jogászaink túlnyomó többsége mind harcos antifa, és egy részük névtelen blogot futtat. Dr. Magyar Elemér és a harcos cigóvédő Proszektúra blog, ugye? Csak mostanában és csak véletlenül derült ki, hogy Magyar írja a blogot:
 
http://proszektura.blog.hu/2008/07/10/in_memoriam_kurucinfo_temetni_jottem_nem_dicserni

A Nácivadászon megjelent egy cikk, amelyből kiderül, a szövetségtől nem idegen a jog intézménye:
 
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=268080358397334434&postID=3965769623979369676 . Ezen is bukott:

"Nemsokára jelentkezünk a pontos jogi részletekkel - a PetitionOnline oldalán elhelyezett felhívást aláírva gyorsan felmérhetjük, rendelkezésünkre áll-e a kritikus tömeg. Amennyiben legalább 10.000 online aláírást sikerül összegyűjtenünk, úgy jogászaink jogi formába öntve a megfelelő offline médiakampány mellett a megfelelő jogi képviseleteken keresztül érvényesíteni fogják a javaslatot. A törvényjavaslat elkészítését illetve az esetleges népszavazás valamint a folyamatos médiajelenlét költségeit a MNSZ fedezi. Segíts te is elérni a 10.000 online aláírást - küldd tovább támogató ismerőseidnek!"

2, Miért írta alá?

Három verzió lehetséges. A legkevésbé valószínű (de még mindig lehetséges) az, hogy egyszerűen nem vette észre, hogy a saját nevével regisztrálta magát.

A másik (legvalószínűbb) az, hogy (egy gyors Google-keresés eredményeképp) arra számított, hogy nem sikerül azonosítani, mivel annyi különböző találat van. Csak, ugye, azzal nem számolt, hogy a többi találat egyszerűen kiesik, mert vagy túl fiatalok (ráadásul bencések vagy gamerek), vagy túl öregek (MTK-s fazon), vagy egyszerűen semmi politikai, fajvédői aktivitásuk nincs, és vidékiek (lásd a debreceni építészmérnököt).

A harmadik az (ezt is felvetettétek), hogy utája az IBM-es csókát, és meg akarta szívatni. Ez, szerintem, hülyeség - miért utálná az egyik elkötelezett antifa a másikat? Hiszen, ahogy már bizonyíttatott, antifa Mohácsi Péterből csak egy van, így aki harcos, véresszájú antifa ma Mohácsi Péterre hivatkozik, annak a nevét használja, az az IBM-es faszit szívatja meg. Ha egy például gamer-ellenfelét akarta volna ezzel szivatni az antivadász-blog, tudhatták előre, hogy úgyis az IBM-es csóka kerül terítékre, mivel a fenti listából egyedül ő a harcos, kizárólag Jordán+ embereket a vezetői posztokra kinevező, a buzifelvonuláson tüntetőleg a buzi munkatársaival együtt felvonuló antifa. Miért akarta volna megszívatni pont ezt a harcos, közismert antifát egy másik antifa? Kizárt dolog.

 Forrás:Bombagyár

Van itt még egy izgalmas dolog. A lelkes antifák petíciót készítettek, a holokauszt tagadás büntethetőségének bevezetése érdekében, melyet tegnap estig egészen pontosan 72-en írtak alá (augusztus 1-én indult a petíció), ma pedig már 7 ezer fölött jár a számláló...

Hogy ilyen sokan lettek volna kiváncsiak a nácivadászok aláírásgyűjtésére? Á, dehogy! A kis féreg emailben több ezer embernek küldte el a petíciót, de ha megnézzük, hogy hány valódi, megerősített aláírás szerepel az oldalon, még 100-at sem találunk...

Itt megnézheted

De mit is várunk az un. baloldali emberektől, médiumoktól, kormányoktól? Akik képesek voltak kékcédulázni, szavazatokat vásárolni, emberek szemét kilövetni, milliárdosként a szegénységről elmélkedni, a másképp gondolkodókat lovasrohammal "helyre tenni", azoktól minden kitelik...

Címkék: náci magyarság tomcat műveleti terület antifasiszta bombagyár nacivadasz.blogspot.com nácivadász szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr36602292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.08.06. 11:33:00

Érdekes, bár az érvelése itt-ott vérzik...
1. Csak azért, mert a bencések nevelték, még lehet valaki akármilyen. Esetleg nácivadász is.
2. Miért szívatna egy antifa egy másik antifát? Mondjuk tartozik neki és nem akarja megadni. Vagy elszerette a szeretőjét. Vagy megkarcolta az autója fényezését. Esetleg elverte fallabdában. Jobb a munkahelyi minősítése. Stb. Szóval ezermillió oka lehetett rá. Márha, persze.

ezra 2008.08.06. 12:06:12

Ezt irod:
Van itt még egy izgalmas dolog. A lelkes antifák petíciót készítettek, a holokauszt tagadás büntethetőségének bevezetése érdekében, melyet tegnap estig egészen pontosan 72-en írtak alá (augusztus 1-én indult a petíció), ma pedig már 7 ezer fölött jár a számláló...

Hogy ilyen sokan lettek volna kiváncsiak a nácivadászok aláírásgyűjtésére? Á, dehogy! A kis féreg emailben több ezer embernek küldte el a petíciót, de ha megnézzük, hogy hány valódi, megerősített aláírás szerepel az oldalon, még 100-at sem találunk...

Csak ugy informativan, az egyik bombagyaros floodolta le a peticiot a leheto leglehetetlenebb alairokkal, hogy nevetsegess tegye ot...

banuferentz 2008.08.09. 08:36:08

Nem ide tartozik de ha nem gond linkelem ezt a blogot a sajátomban...
Egy kis reklám soha nem árt...
süti beállítások módosítása