A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Azoknak,akik nem szeretnek dobálózni-Heterofelvonulás szombaton

2008.07.01. 16:55 | Magyarsag | 2 komment

 

 

 

 

 

 

Arra gondoltam, hogy biztosan akadnak páran, akik bár nem értenek egyet a szombaton esedékes magamutogató, deviáns,erkölcs romboló buzifelvonulással, mégsem akarnak "balhézni" (véleményem szerint tojással dobálózni nem balhézás, sokkal inkább radikális véleménnyílvánítás).

Nekik ajánlanám a Polgár Tamás, azaz Tomcat által szervezett Hetero felovnulást, mely július 5-én 15 órakor kezdődik a Felvonulási téren.

Ha további részletekre is kiváncsiak vagytok, estleg segítenétek a Bombagyár szerkesztőinek a szervezésben, előkészületekben, akkor irány a Bombagyár:bombagyar.hu/index.php.

Én azért a "tojástáncot" választom majd...

Szebb Jövőt!

Címkék: tüntetés pride hetero magyarság tojás gay buzi tomcat műveleti terület demonstráció homoszexuális meleg felvonulás polgár tamás homokos heteroszexuális bombagyár toroczkai lászló hideg büszkeség

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr68548280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendetta 2008.07.05. 00:22:50

Javítsatok ki, ha én emlékszem rosszul, de nem Tomcat volt véletlenül, aki pár évvel ezelőtt "ÉN NEM" feliratú táblával vonult fel ezzel a jónéppel, mintegy toleranciájáról biztosítva őket? Mert ha így volt, akkor ez a mostani ellentünti kissé visszatetszőnek tűnik... már elnézést.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.05. 08:12:13

De bizony, méghozzá 2004-ben történt az eset. Nem hinném, hogy visszatetsző volna, de mivel nem tisztem Tomcat védelme, ezért inkább beszéljen Ő az ominózus esetről:
bombagyar.hu/index.php?post=1101
süti beállítások módosítása