A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Szenzációs leleplezés a Bombagyáron: lebukott a nácivadász

2008.08.05. 10:54 | Magyarsag | 3 komment

Alig telt el néhány hét a nacivadasz.blogspot.com nevezetű magyarellenes förmedvény megjelenése óta és máris sikerült kideríteni, ki áll a mocskolódások hátterében. Olvassátok Tomcat barátunk leleplező irományát:

"Várható volt, bár nem hittem volna, hogy így, és ilyen gyorsan: fény derült a Nácivadász Szövetség fedőnevű mocskolódó kilétére. Természetesen egy szál idiótáról van szó, nem pedig tettrekész, félelmetes antifasiszták kiszámíthatatlan seregéről. Ez az egy ember pedig...

Mohácsi Péter
az IBM Data Storage Systems Kft. ügyvezetője és humánpolitikai vezetője

Mohácsi barátunk több internetes fórumon is ismert, mint véresszájú magyarellenes, cigány- és buzivédő aktivista. Többek között neki köszönhető, hogy az IBM-nél ún. "különböző szexuális orientációjú munkatársak csoportja" alakult, amiért "Befogadó Munkahely Díjat" kapott. Erről a Menedzserfórum Magazin egy
tavalyi cikke tudósít, kiemelve: "Mohácsi Péter hangsúlyozta, hogy az idei Büszkeség Parádén a vállalat menedzserei együtt vonultak a homoszexuális alkalmazottakkal, hogy támogatásukról biztosítsák őket."  El ne feledjem, az IBM-nek romafelzárkóztató programja is van, és kiemelten támogatják a roma diákokat. Azok biztos jobbak, mint mondjuk a székelyek.

További érdekesség, hogy a fószer korábban az MTA Jogtudományi Intézetének volt tagja. Nyilván ott tanulta meg ennyire tiszteletben tartani a személyiségi jogokat és hasonlókat.

 o és hogyan bukott le ez a jóember? Kész röhej, kérem szépen.

Emlékezhettek, hogy korábban kiderítettem, hogy a nacivadasz.blogspot.com oldalt egy dublini IP címről szerkesztik. Ezután kaptam is egy dühödten fröcsögő levelet a nácivadásztól, amiben egyrészt kifogásolta, hogy nem engedtem regisztrálni a Bombagyáron, másrészt elhencegett vele, hogy ő nagyon jól ért az informatikához,  és mindig proxykat használ, úgyse tudom lenyomozni, hogy honnan írogat. És valóban, a regisztrációt német IP címről végezte, a levél pedig már látszólag Csehországból jött. Így aztán nem derült ki semmi, csak az, hogy egy magát dörzsöltnek képzelő seggfejjel van dolgunk. Le merem fogadni egyébként, hogy az IP címek mögött egy-egy helyi IBM iroda található, de ezt most hagyjuk.

Dörzsöltként azonban csak diplomát kapott, eszet hozzá nem. Ez lett a veszte.

Ha most megnézitek a
nacivadasz.blogspot.com-ot, a fejlécében láthattok egy felhívást, hogy mindenki szaladjon aláírni a petíciójukat a petitiononline.com-on, a holokauszt-tagadás büntethetővé tétele érdekében. (Eddig kemény 72 aláírás született, hajrá, Mohácsi.) /Azóta meghekkelte kicsit a számlálót a kis babó-Magyarság/


És ez a majom annyira hülye volt, hogy saját névvel hozta létre a petíciót...


És hogy nehogy ne vegyem észre, még alá is írta a nevemben, az én e-mail címemmel, amire természetesen kaptam a petitiononline.com-tól egy megerősítő levelet, hogy tényleg akarom-e...

Mohácsi, te észkombájn! Példaképe lehetsz minden antifasisztának! Összeszedtél 72 barátot, meg néhány százezer ellenséget. További boldog életet! És köszönd meg, hogy a lakcímedet nem raktam ki.

Apropó, százezer:

A Bombagyár szerkesztősége
100 ezer forint jutalmat
ajánl fel annak, aki egy vödör szart borít Mohácsi Péter fejére,
és a műveletről videófelvételt készít.


Mohácsi, Mohácsi, irány Tel-Aviv, ott talán nem érünk utol...

(Feljelentésmintát holnap teszünk közzé, addig röhögjetek türelmesen. A leleplezésben nyújtott segítségért köszönet illeti egy névtelen gyárlakónkat.)"

Forrás:Bombagyár/tomcat

Címkék: zsidó magyarság tomcat műveleti terület antifasiszta polgár tamás bombagyár nácivadász nacivadasz.blogspot.com nácivadász szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr57601466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikkiz · http://radiotop20.blog.hu 2008.08.05. 19:21:34

kár, hogy lebukott.... de mind1.
am én is aláírtam ezt a petíciót

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.08.05. 19:34:08

lelked rajta, látom Te is hiszel a szólásszabadságban....

viktor 2008.08.13. 14:47:16

én fizetek 200ezret ha tomcatet vki természetesen meglepetésszerűen,nem olyan magyarátvérésesen leönti szarral és azt 3 kamerával felveszi.

továbbá kívánom hogy az ehhez hasonló trágya oldalak összezuhanjanak és készítőik a purgatóriumba kerüljenek egyirányú tikettel csatlakozási lehetőség nélkül!!!
süti beállítások módosítása