A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Turulvédők vs. Socieats

2008.07.23. 13:37 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen tart ellentüntetést az MSZP ifjúsági szervezete a XII. kerületben, mint ahol csütörtökön a Jobbik (valamint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Hegyvidéki Trianon Társaság, Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Bombagyár, Magyar Önvédelmi Mozgalom, Nemzeti Érzelmű Motorosok, Rendszerváltó Fórum, XII. Kerületi Német Kisebbségi Önkrományzat-szerk.) demonstrál a turulszobor lebontása ellen. A kettős demonstráció miatt a rendőrség nagy erőkkel vonul ki, és a környéken minden mellékutcát lezár.

Néhány nappal ezelőtt még attól volt hangos a média, hogy a maszop mindent elkövet a jövőben, hogy megakadályozza a szexuális kisebbségek felvonulásán tröténtek megismétlődését. Hova tovább, a gyülekezési törvényt is módosítani akarták, hogy ne lehessen egy időben, egy azon helyen két ellentétes demosntrációt tartani, az összecsapások megelőzése érdekében.

Mindezek ellenére az ijú  szocialisták most ellenálhatatlan vágyat éreznek a tüntetésre, ráadásul pontosan ott, ahol a radikálisok (hazafiak)  is demonstrálnak.

Persze értem én, hogy a turul egy "agresszív" állat, meg hogy félni kell tőle, és az antiszemita kártyát is ki kell játszani újra, meg újra, de azért ez így egy csöppet ellentmondásos, nem?

Sokkal életszerűbb volna, ha mondjuk a Szabadság téri "hős" szovjet emlékműnél gyülekeznének a lelkes antifasiszták, és ott vitatnák meg "életbevágó" problémáikat. Tudjátok, "a cipész maradjon a kaptafánál".

Ne csodálkozzon senki, ha erre a gusztustalan ballib provokációra egy-két utcakő lesz  a válasz...

Szebb Jövőt

Címkék: tüntetés magyarság műveleti terület demonstráció turul

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr36581696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása