A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Hurrá, nyaralunk...

2008.07.06. 08:59 | Magyarsag | 6 komment

Kedves Barátaim, Ismerőseim, Olvasóim!

Köszönet Mindenkinek, aki tegnap részt vett a deviánsok elleni megmozdulásokon! Bár jómagam nem értek egyet a molotov koktélozással, kődobálással, de elismerem, hogy a békés megoldás eddig eredménytelen volt....

Készítettünk jónéhány fényképet, videókat, találkoztunk rendőri visszaélésekkel is, de sajnos nincs most időm ezeket nyilvánosságra hozni, mivel kevesebb, mint 4 óra múlva indulok Pécsre.

Következő vasárnapig, azaz július 13-ig sajnos nem leszek internet közelben, ezért nem olvashatjátok "fantasztikus" irományaimat. Gondolom most mindenki öngyilkosságot fontolgat, de ez van...

Természetesen, aki Pécsett jár, netán Rockmaratonra is ellátogat, azzal szívesen eldiskurálok (mondjuk egy jó üveg bor társaságában), csak keressen meg személyesen.

Hogy miről fogsz megismerni? Ott a képem a főoldalon (a macskás), és minden bizonnyal Tomcat polóban és árpádsávos zászlóval fogok támolyogni valahol :-)!

Szebb Jövőt és Kitartás az elkövetkező 168 órában is!

Címkék: pécs rock magyarság nyaralás buzi tomcat műveleti terület rockmaraton melegfelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr23555432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant 2008.07.06. 10:22:06

Ejj..Ez az "üveg bor" kicsit erős volt...Tudod,hogy flakonosat szoktunk inni:)

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.06. 10:23:37

Nana, van amikor korona záras üveges bor is kerül az asztalra:)!

tercsi47 2008.07.06. 13:05:26

Szia!
Mr. Magyarság!
Örülök, hogy Pécsre látogatsz, ugyanis nem messze lakom Pécstől, de én ezt a találkozást kihagynám.
Szebb jővöt és további szép napot.

Avatar 2008.07.07. 08:04:48

"találkoztunk rendőri visszaélésekkel is"
Találkoztunk gyilkossági kísérletekkel, és közveszély okozásával is, aki pedig ilyeneket elkövet, az ne csodálkozzon, ha a rendőr, miután eloltotta a lángokat a ruháján, kicsit agresszívebb a kelleténél, és kicsit beleveri a delikvens fejét a betonba. Szakmailag valóban nem megfelelő viselkedés ez, de emberileg érthető.

cicicikuka 2008.07.07. 10:28:16

Mr. Magyarsag!
Mikor fogsz Siófokon tartózkodni?
Mert engem érdekelnek ezek a dolgok amiket küldesz nekem a HotDog-on. Szeretnék veled megismerkedni és örömmel venném ha el tudnál jönni 1 vagy esetleg 2 napra úgymond nyaralni ide.
Sajnos én 14 től 20 ig nem leszek net közelben mert műtétem lesz és kórházba vonulok. köszönöm az üzeneteket. további szép napot nyugodt békés délutánokat.

Pirus 2008.07.11. 23:06:33

Helló!
Gyerekek nem lesz olyan érdekes dumcsi mint a buzis témánál? Majd talán a többi kép és videó megjelenítése után...vagy esetleg mindenki pécsett bulizik???Én nem mehetek és itt szeretnék bulizni de a molotov koktél sajnos nem okoz olyan feldobó érzést mint pl. piňa-colada...
süti beállítások módosítása