A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Zsidó ld50

2009.07.20. 18:02 | Magyarsag | 1 komment

Asszem rekorodot döntöttem. Reggel 8 óra körül regisztráltam magam az ld50 nevezetű portálon,abban a hitben, hogy az majd jó lesz nekem. Hát egy nagy faszt! Ezek a kampós orrú bibsik szarok berágtak és délután 3 órakor se szó, se beszéd törölték a profilomat.

Hogy mi vághatta ki a biztosítékot tetűhintás barátainknál? Őszintén szólva nem tudom... Nem cigányoztam,nem zsidóztam, nem is politizáltam, ráadásul irredenta képekkel sem aggattam tele adatlapomat, szóval érthetetlen. Igaz, hogy Magyarság névvel próbáltam "elvegyülni" a júzerek között, de fene sem gondolná, hogy valakit ez kellemetlenül érinthet,netán még zavar is.

Vajon mi történik akkor, ha Kohn Ábrahám szeretne csatlakozni a fenti oldalhoz és menórákkal, Dávid-csilagokkal árasztja el a felhasználói felületet? Egy próbát megér, nem ;) ?!

Címkék: magyarság műveleti terület ld50

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr41257103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiora 2009.07.23. 19:04:21

Sikerült a próba?
süti beállítások módosítása