A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Rendőrterror - 216 Hazafit álítottak elő az ávós csicskák

2009.07.05. 12:00 | Magyarsag | 3 komment

Ismét bebizonyosodott, hogy Magyarország legnagyobb jóindulattal sem nevezhető jogállamnak.

Köszönet és elismerés a dicsőségesen küzdő Gárdistáknak, az utcai harcosoknak, a bilincsben elhurcolt Jobbik elnöknek, Vona Gábornak, az NJA munkatársainak és mindazoknak, akik tegnap kiálltak a bebörtönzött politikai foglyokért és elítéltekért, valamint a feloszlatott Magyar Gárda Egyesületért!

Jövő héten szombaton, 17 órakor ismét utcára vonulunk (Szabadság tér) - reményeink szerint sokkal többen, mint tegnap - és meg fogjuk védeni a nemzeti tábort a szétveréstől, valamint a gárdistává esküdött magyar állampolgárokat a hatalmi terrortól.

Képek megtekintéséhez kattints a tovább gombra!

    

· 1 trackback

Címkék: rendőrség budaházy tüntetés oszlatás magyarság műveleti terület demonstráció ávh magyar gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr691227571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ubi904 2009.07.05. 19:15:51

A harmadik legnagyobb párt bilincsben (+fél % a pártnak)Igen, ez a 15%-os JOBBIK, mely láthatóan némileg raffináltabb, mint a liberális Olajfakoalíció (gyengébbek kedvéért: Ibi néni madöf, Ildi néni maszop, ??? khmm, ki a tököm is az SZDSZ elnöke??)…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.07.05. 13:58:42

Én nem vagyok igazán a tüntetések mellet, egészen pontosan ellenzem az utcai harcokat. Rendőrterrorról sem beszélnék. Viszont a tény az tény: itt és most a gárda erkölcsi fölényt aratott. (Pedig a Magyar Gárdáért sem vagyok oda...)
A jobbikot a SÜN-ök viszik be a hátukon a parlamentbe...

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2009.07.05. 14:06:13

@Xinaf: Nem az a kérdés, hogy valaki támogatja, vagy ellenzi a tüntetéseket, tegnap a gyülekezés szabadságától fosztották meg a magyar embereket.egy állítólagos demokráciában (néhányan itt jogállamról is beszéltek egy úgynevezett rendszerváltás után).

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.07.05. 18:11:16

A demokrácia igazi megcsúfolása szerintem a szlovák nyelvtörvény... na, az szerintem legalábbis fasiszta intézkedés. A közelmúltban írok majd róla, ha gondolod, tedd meg te is, érdemes lenne!
süti beállítások módosítása