A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

45 kilós hölgyet ítéltek el(!), mert megbénított egy hős ávóst

2009.04.18. 08:46 | Magyarsag | komment

Tegnap ismét a bíróságon (PKKB) jártam, ahol gyorsított eljárásban tárgyalták egy nagyon kedves barátom ( Flávia) büntető perét. A vád hivatalos személy elleni erőszak volt és ahogy előre számítottunk is rá, a vérbíró bűnösnek mondta ki őt és nem jogerősen, két év próbaidőre felfüggesztett hat hónapos börtönbüntetésre ítélte, mert a keddi Kossuth tér környéki demonstráción „tettleges fellépésével akadályozta a rendőrök intézkedését”.

Rengeteg oldal foglalkozik most ezzel a történettel, össze is gyűjtöttem nektek belőle egy kis csokorra valót, de azért elmondanám azt is, mi történt valójában kedd délután a Vértanúk terén.

Néhány barátommal, köztük természetesen Flávival a Kossuth térre mentünk, hogy itt a libatolvaj, gyilkos Bajnai beiktatása ellen tiltakozzunk. Előre megbeszéltük, hogy megpróbálunk együtt maradni, bármi is történik az este folyamán. Mindez sajnos csak addig sikerült, ameddig néhányan el nem kezdték megbontani a kordonokat, ugyanis egy kisebb könnygáz attakot követően átkerültem a kordonerdő bal szélére, Flávi pár méterrel jobbra, kissé hátul állt, a többiek pedig szerte szét a tömegben. 

Ekkor hirtelen, minden előzmény nélkül kitörtek az ávós csicskák, elkezdtek felénk futni és annak ellenére, hogy pont én nem csináltam semmit, csupán álltam egy helyben, kirángattak a tömegből és már vittek is a rabszállítóba.Később arra hivatkoztak, hogy takartam az arcomat (meg a jó kurva anyádat, még jó hogy), ezzel pedig megvalósítottam a hivatalos személy elleni erőszak előkészületét...

Pár perccel később már hozták is a következő delikvenset, aki szintén ismerőseim közé tartozott s ha már ilyen szépen összejöttünk, egymáshoz is bilincseltek bennünket és a Gyorskocsi utcába szállítottak.

Legnagyobb megdöbbenésemre bent a fogda folyosóján Flávival találkoztunk, akit közvetlenül utánam fogtak el a droidok. Elmesélte, hogy miután engem megragadtak és becipeltek a kordon mögé, ő pár méterrel odébb kiabálva ugyan, de választ szeretett volna kapni, miért vitték el a rend héber őrei, ha egyszer nem csináltam semmit. Az egyik pék vállára talán valóban rátette a kezét, miközben magyarázott, ám valóban ez volna a hivatalos személy elleni erőszak??? A hazaáruló SÜN tanúk később össze vissza hazudoztak, volt aki arra is "emlékezett", hogy 45 kilós barátném rugdosta is őket,  majd megragadta a rendőr tonfát tartó kezét, amelyet "csak speciális fogással tudott kiszabadítani".


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este fél 11 magasságában Fláviát átvitték a Nyomozó Ügyészségre, minket pedig elengedtek. Három napon keresztül aggódtunk érte, telefonálgattunk éjjel-nappal, hívtuk az ügyvédjét, Gonda Lászlót, különböző nemzeti médiumokat és jogi szervezeteket, mire nagy nehezen kiderítettük, hogy őrizetben tartják és péntek reggel, gyorsított eljárásban már tárgyalják is az ügyet.

Szegény Fláviát, aki teljesen összetört a fogdán töltött három nap alatt bilincsben, pórázon hozták bátor rendvédelmi embereink, a továbbiakról pedig már beszámoltam.


Meggyőződésem, hogy a kék gecik jó ideje vadásztak már rá és most végre sikerült fülön csípniük, ráadásul egy koncepciós perben bűnösnek is találták. Gratulálok!

Kedves ávós görények, tisztelt talpnyaló ügyészség, kedves vérbíró úr! Ahogy a mondás is tartja, jön még kutyára teherautó, én az önök helyében nem aludnék túlságosan nyugodtan és alaposan körülnéznék este, a sötét utcákban...

Folyt.köv.

Kapcsolódó anyagok:

Kuruc.info:  45 kilós hölgyet ítéltek el(!), mert megbénított egy hős ávóst + olvasó, képek és a bíró neve

Szent korona Rádió: Rúgott a sünök felé a lány: 6 hónap, 2 évre felfüggesztve

HUNHÍR: Alig tudott szabadulni a robotzsaru az ötvenkilós lány szorításából

 

Címkék: rendőrség tüntetés rendőr magyarság műveleti terület rendőrségi visszaélés

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr371072186
süti beállítások módosítása