A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Levél az ÁVH-nak

2009.04.15. 11:47 | Magyarsag | komment

Szarházi mocskos hazaáruló ávós csicskák!

Mi az anyátokat képzeltek ti magatokról? Ok nélkül, felszólítást és minden nemű utasítást nélkülözve kiragadtok a tömegből, miközben háttal állok nektek és igyekszem barátaimat távol tartani épp tőletek?

Egy órán keresztül bilincsbe verve várakoztattok egy levegőtlen mikrobuszban, majd a Gyorskocsi utcába szállítotok és hivatalos személy elleni erőszak előkészületével gyanúsítotok, csak azért, mert sállal fedtem arcom, hiszen nagymamákat és fiatalokat egyaránt szemen fújtatok?

Fél 11-ig egy folyosón tartotok fogva, étlen-szomjan, ügyvédet nem engedélyeztek, telefont elveszitek, majd még arra sem vagytok hajlandóak, hogy kihallgassatok?

Egy 40 kilós lányt a földre tepertek, gyorskötözővel gúzsba kötitek, szintén ok nélkül behozzátok és eddig a percig sem engeditek szabadon, csak mert van hozzá hatalmatok?

Mi a jó kurva anyátokat gondoltok? A mi adónkból éltek patkányok és ezt teszitek? Nem féltek, ha csak egy kicsit is, hogy nemsokára egy rohadt lámpavason fogtok lógni egytől egyig?

Őszintén bánom, hogy tegnap nem basztam fejbe valamelyikőtöket egy üveggel és törtem be a redvás pofátokat emlékeztetőnek a jövőre nézve! Akkor legalább okkal-joggal vihettetek volna el...

Címkék: rendőrség tüntetés rendőr magyarság műveleti terület rendőrségi visszaélés rendőri túlkapás

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr931066273
süti beállítások módosítása