A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Paprikás SÜN

2009.04.14. 10:41 | Magyarsag | komment

A paprikás SÜN nem valamiféle kulináris gyönyöröket fakasztó ételkülönlegesség, sokkal inkább korunk meg nem értett őrző-védő szuperhőse, aki bátran szembeszáll a törvényt áthágni készülő pernahajderekkel, de humorérzéke az nincs neki.

Történetünk az Úr 2009. esztendejében, Szent György havának 10. napján esett meg, egy félresikerült osztálytalálkozót követően, a késő esti órákban.

Helyszín;

- az 1-es villamos Lehel utcai megállója.

Szereplők;

- néhány elpilledt fiatal

- 3-4 tagbaszakadt rendőrbácsi

Cselekmény:

A fiatalok (fiúk, lányok vegyesen) csendben / rendben várakoznak a a BKV Zrt. sárgán tündöklő személyszállító viszonylatára. Az égbolt derült, az látási viszonyok kitűnőek, a körülmények ideálisak egy efféle közösségi programhoz, ám az idilli képet hamarosan beárnyékolja egy előre nem sejthető, borzalmas incidens.

A messzeségből lassan kibontakozik egy furcsa, ördögi szerkezet, tetején piros-kék fények cikáznak, a fiatalok tátott szájjal merednek eme földöntúli jelenésre.

Jeges félelem hasít szívükbe, gyöngyözni kezd homlokuk, remeg minden porcikájuk, de legyőzvén a tombolni készülő rettegést, összeszedve minden bátorságukat köszöntőt zengenek az éjszakai jövevénynek; "SÜN SÜN SÜN SÜN..."

Az pokoli járgány hirtelen fékezni kezd, majd megáll mellettük és torz, rémisztő figurák szállnak ki belőle. Fenyegetőzve, sikoltozva-hörögve közelítenek hőseink felé, fegyvereiket reájuk szegezik. Nincs menekvés, a "lelkükért" jöttek...

A megszeppent fiatalok bekerítve állnak, a remény lassan tovaszáll, ám egyikük, hirtelen ötlettől vezérelve apró, fényképes kártyát húz elő farzsebéből és a démoni alakok felé nyújtja. A többiek is követik példáját.

Megbűvölten vizsgálgatják iszonytató barátaink a parányi kártyákat, hümmögnek, a fejüket vakargatják, egymást szidalmazzák, majd mormognak még valamit terebélyes orruk alatt, visszaadják az igazolványokat és úgy eltűnnek az éjszakában, mintha soha nem is jártak volna ott...

Vigyázz, mert bármikor visszajöhetnek!

P.S: Ma 12 órakor Kossuth tér, remélhetőleg elzavarjuk (Li)Bajnai elvtársat melegebb éghajlatra! Hozzatok focilabdát!!!

Címkék: mese rendőrség rendőr műveleti terület bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr851063907
süti beállítások módosítása