A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Gyűjtés Gyurcsány Ferenc részére

2009.02.03. 22:57 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Mélyen tisztelt Olvasók!

A Műveleti Terület gyűjtést szervez Ferenc barátunk megsegítésére, aki valószínűleg már a villanyszámlát sem képes befizetni és száraz kenyeret kénytelen rágcsálni Klára asszonnyal és a gyerekekkel.

Szegény Feri csupán 114 millió forint osztalékhoz jutott 2008-ban az Altus Befektetési Zrt.100%-os tulajdonosaként, amit az utolsó huncut fillérig el is költött. Hiába no, nagy a család.

 Hőn szeretett miniszterelnökünk megtakarításai nem érik el a bevallási küszöböt, azaz nincs 1,4 millió forint sem bankszámláján, nincs részvénye és értékpapírja, de nagy értékű biztosítása sem. Nevén továbbra is csak a pápai 50 négyzetméteres társasházi lakás van, amelyben édesanyja lakik. Szegényke...

Javaslom, nyúljunk a hóna alá, öleljük magunkhoz és támogassuk lehetőségeinkhez mérten! Napi 312 ezer forintból még a legalapvetőbb dolgokra sem futja drága vezérünknek, nem hagyhatjuk, hogy éhen haljon! Kötelességünk segíteni rajta!

Ide utaljatok: 11773425-01319459

Címkék: gyurcsány ferenc magyarság fletó műveleti terület

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr25921397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása