A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

"Orbánt a Dunába"

2009.01.09. 12:42 | Magyarsag | komment

Noha még szűk másfél év van hátra az országgyűlési választásokig, már most tűkön ülök és egyfolytában azon jár az agyam, mi vár ránk, miután megsemmisítő győzelmet arat a ZOrbán Viki által vezetett narancsos oligarchia. Ne legyenek kétségeink, ha a Fidesz nem követ el valami orbitális baklövést, nincs az az Isten, aki hatalmon tudná tartani Lopcsányékat 2010 után is, még akkor sem, ha ismét trükkök százaival próbálják majd (ebben egyébként egészen biztosak lehetünk) megvezetni a népet!

Meggyőződésem, hogy a leendő polgári kormánytól sem remélhetünk csodába illő tetteket. Marad a korrupció, a hazugság politika, a gazdasági válság, a mély szegénység és mindaz, amit ma magyar valóságnak nevezünk... Magam részéről arra leszek igazán kíváncsi, hogy miként fog viszonyulni az istenadta nép frissen kinevezett  vezetőihez.

Tegyük fel, hogy a beígért válságkezelő intézkedések (adócsökkentés, munkahely teremtés, stb.) nem járnak gyors és látványos sikerrel, az emberek helyzete pedig változatlan marad, netán még rosszabbra fordul.

Tovább tűrnek vajon  birka módon, ahogy az jó magyar emberhez illik, vagy utcára vonulnak és megpróbálják majd elkergetni a Fidesz-KDNP "koalíciót"? Mindez azért érdekes, mert jobboldali kormány ellen nem szokás demonstrálni (kivéve taxis blokád és kisebb megmozdulások).

A baloldali kötődésű szakszervezetek (a legtöbb ilyen) bizonyára soha nem látott sztrájkhullámba fognak kezdeni, de engem az érdekel, mit lép majd minderre a nép egyszerű gyermeke.

Talán újra fellángolnak a 2006 óta már hagyományosnak mondható kormányellenes tüntetések? Mit fognak skandálni a pártállástól független elégedetlenkedők?

  • "Viktor takarodj, vidd az összes haverod"
  • " Orbánt a Dunába, a többit meg utána"
  • "Orbán, Kósa, készül a bitófa"
  •  stb.

Ha ismét tízezrek vonulnak majd a pesti utcákra, követelve a kormány azonnali távozását, levonják-e ebből Viktorék a megfelelő konzekvenciákat, és szedik a sátorfájukat, vagy inkább Fltóék örökségéhez híven a tömegbe lövetnek...?

Kérdések (és kétségek) tucatjai cikáznak még bennem megtépázott nemzetünk jövőjével kapcsolatban, de a válaszokat sem én, sem a többi önjelölt Nostredamus nem tudhatja biztosan.

A kérlelhetetlen  idő fogja megadni azokat...

Hozzászólás (még mindig) OFF

Címkék: választás orbán fidesz magyarság műveleti terület kormányváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr87867226
süti beállítások módosítása