A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Apolitikus attitűd

2008.12.28. 14:02 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Kedves Olvasók!

Gondolom már nektek is szemet szúrt, hogy az utóbbi időben egyre kevesebbet politizálok itt a Műveleti Területen. Be kell valljam, mindez nem a véletlen műve! Tudatosan hallgatok alapvető , létfontosságú kérdésekben, azon egyszerű  oknál fogva, mert nem rendelkezem kellő ismeretekkel az adott témakörökben.

Gárda per, kiskunlacházi gyilkosság, választási csalások a IX. kerületben, MÁV sztrájk, gazdasági világválság, mind-mind külön fejezetet érdemeltek volna, de nem az én "tollamból".

Habár nem szólalok meg a "nagy" nyilvánosság előtt, véleményem természetesen van. Szomorúan figyelem a nemzeti oldal széthullását, nézem, miként fordulnak egymás ellen egykori harcostársak (Budaházy-Tomcat-Novák Előd-Sodi-stb.). Mindenki kiskakas akar lenni a szemétdombon, de senki sem képes megérteni, ha módszereink nem is, céljaink közösek.

Egyszerűen belefáradtam az egészbe. Mi, az egyszerű csőcselék nem hatalmat, elismerést, pénzt vagy hírnevet akarunk, csupán a hazánkban szeretnénk félelem nélkül, magyarként élni. Családot, biztos megélhetést és emberhez, magyarhoz méltó életkörülményeket vizionálunk, de nem találunk olyan hiteles személyeket, akikre bátran rábízhatnánk magunkat...

Jövőre EP, 2010-ben országgyűlési választások lesznek csonka hazánkban, de legtöbben azt sem tudjuk kire is kellene voksolnunk, ha elérkezik idő.

- A hazugságoktól és korrupciós ügyektől bűzlő szocialistákra?

- Az ál-liberális, választási csalókkal teletűzdelt, devianciákat keblére ölelő szadeszre?

- A köpönyegforgató, (ab)normális Magyarországot ígérgető, rendszerváltást elmutyizó MDF-re?

- A hangzatos szavakkal ékeskedő, de érdemben cselekedni nem merő Fideszre?

- Az egyre inkább széthulló, megosztott Jobbikra?

- Az hiú ábrándokat kergető, ismeretlenségből feltörekvő, Tomcat féle Magyar Szociális Zöld Pártra?

- A mára már csak papíron létező MIÉP-re?

- Netán a tiltott önkényuralmi jelképeket nyíltan preferáló Munkáspártra?

 

 Várom a megfelelő válaszokat...

Címkék: politika magyarság műveleti terület

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr48845151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása