A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Romazuri

2008.12.25. 11:05 | Magyarsag | 3 komment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár a karácsony a szeretet és a megbékélés ünnepe kellene hogy legyen, képtelen vagyok megállni, hogy ne fejezzem ki rosszallásomat a házunkban élő ork kolóniával szemben. Biztosan azért, mert náczi vagyok...

Lényeg a lényeg: ezek a mozdonyszőke rétiniggerek minden ünnepet képesek semmi perc alatt tönkretenni. Legyen akár karácsony, vagy húsvét, március 15., netán október 23-a, kivétel nélkül  dübörgő házibulit rendeznek a földszinten a többi (magyar) lakó és a rendőrség nagy örömére.

Hajnali kettőkor még L.L. Junior kiváló slágereit voltam kénytelen hallgatni, majd a ?Fekete Szemek? (ez csak egy tipp) húzta a talpalávalót. Zámbó Jimmy színre lépésénél már komolyan érlelődött bennem az öngyilkosság gondolata, miközben egy halom kispárnával igyekeztem megfojtani magam, de legalábbis befogni a fülemet ... 

A kiváló muzsikánál csak genetikailag szoláriumozott barátaink voltak hangosabbak. Üvöltöztök, kurjongattak, ajtók csapódtak és ablakok törtek, természetesen Krisztus urunk születésének tiszteletére.  Mert van ám kultúra, "teccik érteni"?

Fél három fele, miután  a tizedik küldöttség könyörgött nekik hiába egy kis nyugalomért, kiérkezett a mindig bátor és tettrekész rendőrség. Az eset szépséghibája csupán annyi, hogy a folyosónkon lakó Margit néni már negyed 12-kor értesítette őket  a kaotikus és tarthatatlan állapotokról, de ismert tény:lassú munkához idő kell...

A két pék egyébként viszonylag rövid idő alatt rendet teremtett, bár amikor az egyik buckalakót megbilincselték és magukkal akarták cipelni, majdnem kitört a háború. "Engedjék mán el a Tónit", "Nem csinát az semmit biztos urak, tessék ehinni", " Részeg, mint a desznyó, nem tehet rula..."

Valamivel négy óra után sikerült elaludnom azzal a boldog tudattal, hogy ma este minden ott folytatódik, ahol tegnap éjjel abbamaradt... Éljen a nagy büdös tolerancia!

Címkék: karácsony cigány magyarság műveleti terület hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr69840989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piruska 2008.12.25. 13:26:11

Ha én ezt tudom, hamarabb jelentkeztem volna az MSN-en, mert valahogy nekem sincs nyugodt alvásom manapság, ha elfogadod jelzésemet legalább néha társalgunk...

Halhatatlan Jimmyért Mozgalom 2009.01.02. 16:14:23

Megalakult a Halhatatlan Jimmyért Mozgalom (HAJ), amely azért küzd, hogy utcát/teret nevezzenek el Jimmynek minél több magyar településen, valamint köztéri szobrokat állítsanak fel a Király emlékére!
Csatlakozz Te is a mozgalomhoz a haj.network.hu címen!
Az államnak kötelessége, hogy a médiából is igazságtalanul kiszorított Jimmy emlékét utcák, terek és sétányok őrízzék!
Hajrá H.A.J!
süti beállítások módosítása