A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Utálunk szar Szlovákia II. - Ismét tüntettünk

2008.11.19. 11:11 | Magyarsag | 1 komment

Megígértük, megtettük! Tegnap este fél 11 fele újra ellátogattunk a tót követség elé.

Ezúttal sajnos csak hárman próbáltunk hangot adni követeléseinknek, de ahogy azt már oly sokszor mondottam volt, nem mindig a mennyiség számít...

A zord időjárásra való tekintettel (repkedtek a mínuszok) nem terveztünk különösebb pogromot, "meglepő" módon beszédeket sem tartottunk XD, 5 perces néma tiszteletadással adóztunk a dunaszerdahelyi rendőrterror áldozatai előtt, majd elénekeltük a Himnuszt, a Székely Himnuszt és indultunk volna haza.

Már-már úgy nézett ki, a kötelező igazoltatás is elmarad, szemmel láthatóan jól érezték magukat a rendőrök közpénzből vásárolt, fűtött kocsijukban, de érkezett a felsőbb utasítás: "A feszült politikai helyzetre való tekintettel ellenőrizni kell őket, indokolt esetben pedig előállítani".

Kelletlenül kikászálódtak az autóból, és megálltak mellettünk. Becsületükre legyen mondva, megvárták, míg az utolsó dalfoszlány is elhal a rideg pesti éjszakában és csak ezt követően kezdtek intézkedni.

Akármennyire is meglepő, ismét kellemesen csalódtam az ÁVH-ban. Kiderült, hogy az egyik jard rendszeres Kuruc.info olvasó, afroamerikai barátainkat parizerszájú niggereknek nevezte, megosztotta velünk a paprikapálinkáról összegyűjtött sokéves tapasztalatait, összességében korrektül, hovatovább szimpatikusan viselkedett velünk.

Talán igaza van Tomcatnek, valószínűleg réges-rég tele van a lődörgőjük mindazzal, amit parancsra csináltatnak velük a vörös patkányok.

Azért nem mondom, lenne még mit tanulnia a rendőrségnek. Szentül hittem, hogy egy egyszerű igazoltatás nem tarthat tovább 5-6 percnél, de tévedtem. Közel 40 percen keresztül ellenőrizték személyazonosságunkat a központban, mire végre világossá vált számukra is, hogy nem vagyunk körözött haramiák.

Újdonság volt (valaki találkozott már ilyennel???), hogy az intézkedés végeztével aláírattak velünk egy jegyzőkönyvet, melyben kijelentettük, hogy nem kívánunk panasszal élni a hatósági hercehurca ellen...

Mielőtt elköszöntünk, még felhívtuk figyelmüket arra az eshetőségre, hogy a napokban ismét visszajöhetünk, nehogy véletlenül meglepődjenek!

Összességében azt mondhatom, volt értelme szerény megmozdulásunknak. Persze nem értünk el vele átütő eredményeket, de legalább a rendőrség tudtára adtuk, hogy akadnak még páran, akik időről-időre vissza fognak térni és addig nem nyugszanak, ameddig a szlovák gazemberekre le nem súlyt az igazságszolgáltatás ökle!

Jó lenne, ha nem csak hárman mernék kiállni  ezért a megtépázott Nemzetért...

Címkék: tüntetés magyarság műveleti terület demonstráció szlovák nagykövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr36777440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása