A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Azért is reklámozok

2008.11.14. 23:54 | Magyarsag | 2 komment

De nem a sutyerák multicégeket, hanem kedves Barátaim alkotásait! Mert miért ne?!

Haladjunk abc sorrendben:

1. Ha szeretitek a pocakotokat és kiváló recepteket akartok megismerni, akkor feltétlenül figyelmetekbe ajánlom a haspok.blog.hu oldalt! Én mostanság nem sűrűn szoktam főzőcskézni, de egy-két közkinccsé tett finomságot szívesen megkóstolnék...

2. Az alábbi oldal / horrormirror.blog.hu / minden horror fanatikus számára kötelező, maga a Kánaán. "Kevésbé ismert horror filmek ismertetése, kritikája, DVD ajánló, továbbá vér és halál minden mennyiségben, "sznobhatás" nélkül." Szem nem marad szárazon!

3. kyora-chan.blog.hu: "Néha szellemi, néha szellemiségi. Alapvetően skizo, de van, hogy para. Alkalmanként humoros, ugyanakkor tud "igencsakfrankónmegmondó" is lenni. És mindezeken kívül „Énnagysága” – Kyora^_^” --- Szó szerint!

Ps: Majdnem elfelejtettem... Tessék meghallgatni a Bombagyár Rádió LI. adását!!!

Címkék: reklám műveleti terület

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr80769702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyora-chan 2008.11.15. 00:47:24

Jujj!!! Mit is mondhatnék!...ez nagyon megható^_^"
Arigato!!! Akarom mondani Köszönöm!!!*_*

Ui.: azért Te sokkal jobb vagy!!! Ha én is így tudnék blogot szerkeszteni...az az egy minimum, hogy már mindenkinek figyelmébe ajánlottalak volna! Te közérdekű dolgokról is írsz, míg én csak a saját baromságaimat osztom meg a T (nagy Té)-vel:D...ráadásul nem is úgy nézek ki, ahogy azt szeretném *morcos*...de majd veszek tőled néhány leckét e téren (ha nem bánod) és akkor majd jobban-szebben leszek^_^"
Még egyszer köszönöm és akkor jövő héten!
Pusszancs

mutant · http://universal.blog.hu 2008.11.15. 18:26:15

fák jú verímáccs,de kihagytad a www.segitsnekem.blog.hu-t, és reklám nélkül nem ír majd senki,így kénytelen leszek megszüntetni:(
süti beállítások módosítása