A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Talpra magyar!

2008.11.04. 12:02 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Magyar Testvéreim!

A Nemzeti Ellenállás kezd egy ócska, kommersz kutyakomédiára hasonlítani. Szinte hihetetlen, hogy néhány száz embert foglalkoztat csupán a szomorú tény, hogy Nemzettestvéreinket minden következmény nélkül vernek félholtra  a szlovák rendőrállatok.

No persze, mit várhat az ember egy olyan néptől, amely megtagadja a gúnyhatáron kívül rekedt rokonait, amely szó nélkül tűri, hogy köztörvényes bűnözők döntsenek életről-halálról, amely még egy valódi rendszerváltást sem tudott véghez vinni...

Komolyan mondom, már réges rég feladtam volna a harcot, és elhúztam volna egy élhetőbb, őszintébb, emberibb országba, ha nem égne bennem kiolthatatlan tűzként az az egyszerű és csodálatos szó: magyar...

"Jó lenne már végre, ha felébrednél..."

Szegedi Csanád Jobbik-alelnök pártja nevében még vasárnap este a tót nagykövetségnél bejelentette: november 5-én, szerdán 19 órától nagyszabású tüntetést tartanak a Szlovákia Stefánia úti képviseleténél, melyhez várják más szervezetek csatlakozását is a szegedi.csanad@jobbik.hu címen.

Kiss Róbert, a Magyar Gárda szintén a helyszínen lévő főkapitánya az általa vezetett mozgalom nevében már akkor csatlakozott is, akárcsak az MVSZ képviseletében Gyetvay György Gergely fővárosi elnök. Időközben Ifj. Hegedűs Loránt a Hazafias Magyarok Szövetsége (Hamasz), Schuster Lóránt a Magyar Nemzeti Front (MNF), Strahl Zoltán pedig az Egyesült Magyar Ifjúság (EMI) elnökeként jelezte részvételét, míg a Nemzeti Érzelmű Motorosokat Jeszenszky Sándor vezeti a tótok követségéhez. Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak frontembere pedig a Felvidéken betiltott koncertjét fogja pótolni a tüntetés zárásaként.

Címkék: tüntetés magyarság műveleti terület rendőri túlkapás szlovák nagykövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr84749135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása