A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Nyílt levél a Magunkfajtáknak

2008.09.22. 08:41 | Magyarsag | Szólj hozzá!

Drága magyar Testvéreim, valódi Nemzeti Radikálisok!

Komolyan el kell gondolkodnunk a szombat délutáni (esti) szomorú és sajnálatos eseményeken és le kell vonnunk a megfelelő tanulságokat, különben mindennek vége. Bizony, Kedves Barátaim, mélyen magunkba kell néznünk, ha valóban a magyar feltámadás mihamarabbi eljövetelét óhajtjuk elősegíteni, mert rossz úton járunk. Nem kételkedem a nagy többség jóakaratában, de ahogy a mondás is tartja, a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve...

Szeptember 20-án néhány tucat agyament balfasz miatt mindent leromboltunk, amit két hosszú év kínkeserves munkájával, vért izzadva felépítettünk. Békés, méltóságteljes megemlékezésből céltalan, értelmetlen erőszakhullám, erődemonstráció helyett nyers erőszak, ami megmaradt: tíz köbméter hulladék, több milliós anyagi kár, amit az adófizetők, azaz Mi fizetünk meg.

Gyurcsány elvtárs pedig röhög a markába és lássuk be, nem ok nélkül teszi. Naiv, ostoba módon fejjel mentünk a falnak, besétáltunk a kelepcébe. Évek óta próbáljuk bebizonyítani, hogy nem vagyunk kirekesztő, náci/fasiszta horda, erre tessék: egyesek viccesnek találják, ha horogkeresztes karszalagban masíroznak, ha Mussolinit és Hitlert éltetik, mocskos zsidóznak és fehér Magyarországról zengenek kórusban...

Hogyan magyarázzuk el a jövőben, hogy mi nem a romákat, hanem a cigánybűnözőket, nem a zsidókat, hanem a cionrasszistákat tartjuk kártékony, nemzetidegen férgeknek és nem származás, bőrszín, vagy orrhossz alapján ítélünk?

Mindenek előtt saját sorainkban kell rendet teremtenünk! Már Petőfi Sándor is megmondta: "Könnyű bánni külső elleninkkel, Ha kivesznek e belső bitangok". Nem tűrhetjük, hogy dicsőséges nemzeti jelképeink mögé köztörvényes bűnözők férkőzzenek. Kíméletlenül ki kell irtanunk a gyomot, provokátorokkal és a valódi csőcselékkel szemben nincs helye könyörületnek!

Aki most azt gondolja gyáva vagyok, nem ismer. 2006 óta minden jelentős megmozduláson részt vettem, soha nem hátráltam meg. Nem borogattam kukákat, nem dobáltam Molotov-koktélt, nem rugdostam rendőrt, de ott voltam, mert hitem szerint nem a meleg szobából kell hangzatos szavakkal küzdeni. Igen Drága Barátaim, küzdenünk, harcolnunk kell, de nem ész nélkül! "Minek az erő, ha nem tudjuk uralni?" Bár egyre több az elégedetlenkedő, aki már nem tudja elviselni a hatalom magyargyűlölő, nemzetgyilkos politikáját, de közel sem vagyunk még annyian, hogy valódi forradalmat vizionáljunk, s ha így folytatjuk, nem is leszünk.

A legnagyobb felelősség vezetőink, példaképeink vállát nyomja, az idő pedig majd eldönti, hogy melyikük méltó megelőlegezett bizalmunkra és ki az, aki csak saját politikai, anyagi felemelkedését próbálja rajtunk keresztül érvényesíteni. Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót egyébként nem érheti kritika a szombati vandálkodás miatt, elsőként próbálták csillapítani a felhergelt, agresszív csűrhét. Lássuk be, nekik is tanulniuk kell még...

Soraimat nem harag, gyűlölet, vagy önző érdek, hanem a Hazám és Nemzetem iránt érzett legtisztább szeretet szülte. Hit, hűség, bátorság és józan ész vezessen bennünket a Szebb Jövőbe!

Tisztelettel: Péter András / Magyarság

Címkék: budaházy tüntetés forradalom magyarság szabadság tér műveleti terület demonstráció toroczkai magyar demokratikus charta

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr41675292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása