A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Most kell "Keménynek" lenni!

2008.08.29. 18:26 | Magyarsag | 1 komment

A sportért felelős miniszter korábbi bejelentésével ellentétben nem kapja meg az egyéni aranyérmeseknek járó 20 millió forintos költségvetési jutalmat a háromszoros olimpiai bajnok férfi vízilabda válogatott. A Kemény Dénes által irányított pólócsapat összesen 100 millió forint plusztámogatást kap, ami 12 millió forinttal kevesebb az ígértnél.



 

 

 

 

 

A válogatott a szövetségi kapitánnyal együtt 14 tagú, a csapatban és az egyéniben szerzett aranyérem pénzjutalma között pedig 8 millió forint a különbség. Gyenesei István ígéretének betartása tehát 112 millió forint kiegészítő támogatást igényelne.

A sportért felelős miniszter az olimpiai bajnoki cím megszerzése után nem tett különbséget Kemény Dénes és a játékosok teljesítménye között. Ma viszont már Gyenesei István nem számol a szövetségi kapitánynak járó pluszpénzzel.

Kedves vízilabdás fiúk! Legyetek erősek, az egész nemzet büszke rátok, ha rajtunk múlna 100szor ennyi pénzt sem sajnálnánk tőletek, de kormányunk és pártunk csak kommunikációra hajlandó pénzt áldozni,  a sportsikereket és a hazaszeretetet nem becsüli semmire.

Legyetek kemények és utasítsátok vissza a "plusszpénzt"! Közel az idő, amikor kamatostul kapjátok meg! És ők is megkapják a magukét...

Forrás: hirtv.hu

Címkék: vízilabda olimpia magyarság műveleti terület

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr27639858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.08.31. 22:53:22

/off/
Látom, azért kezdenek ébredezni a kommentelők is :)
süti beállítások módosítása