A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

A pénz beszél

2008.08.13. 20:29 | Magyarsag | 2 komment

Az ökölvívók, atléták és kajak-kenusok nem kapták meg a felkészülési támogatást, mert a Sport Szakállamtitkárság nem utalta át az összeget az illetékes alapítványnak - a Magyar Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint.

 


 

 

 

 

A sportolóknak összesen 18 millió forinttal tartoznak. Július végén Daróczi Dávid kormányszóvivő még arról beszélt, hogy soha nem látott összegek álltak rendelkezésre a mostani olimpiai felkészüléshez.

Daróczi természetesen nem hazudott, hiszen az említett szakosztályok és velük a sportólók tényleg soha nem látták azokat a milliókat, melynek kifizetésére a kormány ígéretet tett.

Ne csodálkozzon senki, ha Pekingben a vártnál gyengébben szerepel a magyar delegáció, mára jó öreg Öcsi bácsi is megmondta: "Kis pénz kis foci..."

Címkék: olimpia magyarság peking műveleti terület daróczi dávid peking2008

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1614759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2008.08.13. 21:45:30

nab+!18 millió amúgy is fityisz.abból még normális felszerelésre sem jut,ha szétosztják ennyi sportoló között!bezzeg a buzikat meg a zsidófesztivált tudják ennél többel is támogatni!

VARGA TÜNDE 2008.08.17. 19:39:31

SAJNÁLOM,AMI A NAGYIDDAL ÉS ÉDESAPÁDDAL TÖRTÉNT!


EZEKET A DOLGOKAT PEDIG MÁR MINŐSÍTENI SINCS KEDVE AZ EMBERNEK!!!
süti beállítások módosítása