A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Hogyan tájékozódjunk kuruc.info nélkül?

2008.07.19. 10:40 | Magyarsag | 1 komment

Magyarország legnépszerűbb radikális hírportáljának ( kuruc.info, ha valaki nem tudná ) újabb letiltását követően néhányan valódi hírforrás nélkül maradtak, kénytelenek beérni az index, vagy az origo mocskolódó, hazug, nemzetellenes cikkeivel, ha tájékozódni szeretnének...

Nekik próbálok most segíteni ezzel az összeállítással, melyben a legszínvonalasabb nemzeti weboldalakat gyűjtöttem egy csokorba. A kuruc.info-t pedig mihamarabb visszavárjuk!

1. Bombagyár : Közösségi blogsite Tomcat vezérletével. Hírek, vélemények, Bombagyár tv és rádió és persze a méltán népszerű Droid zóna. "Nyugi, nincs benne cukor..."

2. Barikad.hu : 100% magyar hírportál, az egyik legkitűnőbb kuruc.infó "pótlék"! "Döntsd el melyik oldalon állsz..."

3. Szent Korona Rádió : Remek internetes rádió, egyben hírportál, melyet szerény anyagi lehetőségű, ám annál lelkesebb hazafiak készítenek Nekünk. "Támogassa a tiszta magyar hangot!"

4. Hunhír : Szintén figyelemre méltó oldal, hírekkel, publicisztikákkal, letöltésekkel. "Az első radikális portál."

5. Mária országa : Hírek, történelem, sport, tudomány, kell ennél több?

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában:
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában."


Nos, remélhetőleg mindenki megtalálja a neki leginkább szimpatikus oldalt, de azért a muveletiterulet.blog.hu-t se tessék elhanyagolni :-) !

Szebb Jövőt!

Címkék: kuruc.info magyarság műveleti terület magyar gárda bombagyár szent korona rádió barikad.hu hunhír mária országa kommunista blokk

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr72575449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vukari 2008.07.20. 22:25:05

Áh nem is annyira vicces ez a blog mint a kuruc volt... pedig azon aztán jókat lehetett derülni. Szeretek szórakozni a primitív, korlátot emberek egymásra nyáladzásán :)

Üdv.
süti beállítások módosítása