A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Kuruc.info sajtóközlemény

2008.07.05. 13:03 | Magyarsag | 3 komment

Lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét

Ideiglenesen beérett a cionista vetés. A sok száz ellenünk irányuló feljelentés egyikét nem tudtuk idejében hárítani, így meghozta akártékony és deviáns kisebbségek által óhajtott eredményt: 2008. július 4-én, pénteken, magyarországi idő szerint délután 3 órakor bírói ítélet nélkül lekapcsolták a Kuruc.info főszerverét.

Szerkesztőségünk informatikus talpasai készültek az ilyesmire, így a gépen – még ha ki is adnák azt valamilyen hatóságnak – nem találnak adatokat munkatársaink kilétéről. Sőt a levelezés is más szerveren fut, tehát ahhoz sem férhetnek hozzá a magyarellenesek. Legfeljebb nyilvános cikkeinket és saját fejlesztésű portálmotorunkat másolhatnák le, melyeket biztonsági okokból mi is folyamatosan mentettünk más helyekre. De jelenleg úgy tűnik, nem is hatósági fellépésről van szó.

Mindezért természetesen vastag kártérítési pert indítunk a szerverszolgáltató cég ellen (melyhez nemrég technikai fejlesztés nyomán költöztünk, hogy a rohamosan növekvő olvasottság ellenére is ugyanolyan gyors maradjon hírportálunk), a feljelentő kilétét felderítjük, illetve pár napon belül egy másik – a véleménynyilvánítás szabadságát nem sértő – országból igyekszünk ismét folytatni a buzi-, cigány-, zsidó- és rendőrbűnözés, illetve a politikai maffia elleni küzdelmünket.

Ahogy a hekkertámadások esetén megjelenő automatikus védelmi oldalunkon szokott megjelenni: hamarosan visszajövünk... És visszalövünk!

A Kuruc.info hírportál szerkesztősége

Címkék: szerver sajtóközlemény kuruc.info magyarság cionizmus hacker kuruc műveleti terület

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr93554471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant 2008.07.05. 13:22:56

Hát ez nagyon durva!!!Kíváncsi leszek a fejleményekre.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.06. 01:57:18

Vajon ehhez kinek van köze? Zeév barátunk bosszúja talán?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.07.07. 09:36:17

újra az 50-es években... fasza!
süti beállítások módosítása