A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Ne dobáld a buzit he-Na anyaaaa, lécci, lécci, lécci... Frissítve:videók+szavazás

2008.07.03. 12:14 | Magyarsag | 44 komment

Alig 6 nap, és újra buzik randalíroznak majd a belvárosban...

Bizony, nem melegek,nem is homokosok, buzik! Meleg lehet a kakaó, a nyári napsütés, a frissen sült kenyér, homokos a tengerpart vagy a Kalahári-sivatag, a buzi az buzi!

Mielőtt degenerált, homofób fasisztának titulálna valaki, le kell szögeznem: alapvetően semmi bajom a buzikkal! Mindaddig természetesen, amíg beteges hajlamaikat nem tárják a nyilvánosság elé!

A szexuális beállítottság véleményem szerint intim dolog, nem tartozik másokra! Attól is hányingert kapok, ha egyes (heteroszexuális) ember utánzatok gátlástalanul nyalakodnak a járműveken, épp hogy csak nem esnek egymásnak mindenki szeme láttára.

Ismerek jónéhány homoszexuális emberkét, de egyikük sem veri nagy dobra a dolgot. Nem mondom hogy szégyellik (hiszen nem is tehetnek róla), de meg nem mondná róluk senki, hogy "mások".

Eszük ágába nem jut kaminok tetején vonaglani, rózsaszín bibliával a kereszténységet gyalázni, élik a normálisok mindennapos életét, a négy fal között pedig buzik!Ez van...

Jövő szombaton mindenkinek ott a helye az ellentüntetők között! Nem a buzik ellen fogunk demonstrálni, hanem a deviáns, közerkölcs romboló, magamutogató fartúrók ellen, akik azt képzelik, nekik mindent lehet! A tojászápor garantált...

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Elrettentő videó a 2007-es felvonulásról, csak erős  idegzetűeknek:

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel frissítettem ezt a bejegyzést. Nézzük meg, mennyivel toleránsabbak a magyar emberek, akik egy-egy transzparensel, esetleg tojásdobálással, skandálással fejezik ki nemtetszésüket a melegfelvonulással szemben, mint például Szerbiában, Bulgáriában vagy Oroszországban, de voltak ellentüntetések Angliában, Németországban, Amerikában, sőt még Izraelben is!

 

Címkék: szavazás liberalizmus pride magyarság tojás gay buzi műveleti terület homoszexuális meleg felvonulás másság homokos elrettentő

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr85545810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pirus 2008.06.30. 14:24:19

Köszi! Én sem fogalmaztam volna pontosabban. Hová vonul ez a világ... ennyi extrém dilis nem is tudom hogy nevezzem... Nem is vagyok kiváncsi! Habár a tojászápor az sem semmi...

tercsi47 2008.06.30. 14:35:31

Szia!
Bocs, de kérlek ne küldj több ilyen videót, mert egyszerüen felháborító, nem vagyok rájuk kiváncsi, további szép napot.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.06.30. 14:36:57

Ott a felirat, csak erős idegzetűeknek ;)

Ill Skill 2008.06.30. 16:13:54

Tipikus keresztény oldal. Toleráns, hirdeti a felebaráti szeretetet, stb stb stb. Pont mint a "nagy" keresztények.

angel 2008.06.30. 16:22:34

Ne legyen normális, ami abnormális!Tele a hócipőm a liberalizmus címén elkövetett aljas, gyomorforgató , pusztító tettekkel!Ép ember, ezt el nem tűri.Ha annyi Ember nincs ebben az országban,amennyi képes eltüntetni ezeket a .......-t,akkor nem kell nemet mondani az "import segéderőnek".Kell egy hatékony, megfelelő számú takarítóbrigád, kár, hogy még mindig elnézik a magyarok hogy minden egyes nappal jobban ellep bennünket a szemét...

-Hungaroid- 2008.06.30. 18:31:28

Hagy válaszoljak egy saját verssel és ezzel kinyilatkoztatva a helyes gondolkodást, eszmét a témával kapcsolatban.

A NŐ

Nélküled nem lennék én sem.
Se létem, se születésem.
Létem, mely mindmáig arra késztet,
Hogy felem Veled alkosson egy egészet.

Mely egésznek egyik fele Te vagy,
Lételeme lelkemnek mi nélküled megfagy.
Boldog vagyok. Mellettem vagy s fogod kezem.
Ne ereszd el soha mert én sem teszem.

Ujjaimmal lágyan símogatom ajkad,
Miközben behunyod szemed, tekintetem Rajtad.
Mikor átölelsz s azt súgod: szeretlek
Én ugyanezt súgom szerelmes szemednek.

Komoly NŐ vagy s én tisztellek Téged,
Férfias virtussal kell megértenem véred.
Egyszerű lelked olykor útvesztő.
Megérteni gyerekjáték, néha értelmet metsző.

Így van ez jól,
Én is így szeretlek Téged.
Fogadj el Te is férfinak,
Ha női szemmel nézed.



Ariam 2008.06.30. 20:20:23

Felháborító!Ki a fene kiváncsi a sok hülye buzira!
Most is megkapják a magukét , az biztos! Nem is tudom , miért kellett visszavonni a tilalmat a buzifelvonulásra! Jól teszik , ha balhéznak a normális emberek!Kinek jó ez? Minek ez? Hülye egy világ!

Pirus 2008.06.30. 23:13:17

Kedves Hungaroid! Nagyon nagyon KÖSZÖNÖM, de mégis élnek közöttünk a számunkra érthetetlen más nemű emberek. Sajnos ez a másneműség még az anya méhében alakul az orvosok szerint, számomra is érthetetlen, de egyszerüen megszületnek. Viszont ezt a dilis extrém sportot -felvonulást nem kvitelem...

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.07.01. 00:07:12

Erről a témáról magam is megemlékeztem ( alister.blog.hu/2008/06/21/nyari_meleg ) és némileg talán meglepő módon alapvetően egyetértek a jelen bejegyzéssel.
Ugyanakkor bátorkodnék felhívni a figyelmet, hogy amit ma Magyarországon liberalizmusnak neveznek (ugye javarészt a SzDSz működésének köszönhetően) annak körülbelül annyi köze van a liberalizmushoz, mint politikai irányzathoz, mint nekem a hungaristákhoz és a kommunistákhoz (csak mert pölö ezzel a kettővel már hírbe hoztak)

Pici 2008.07.01. 09:37:30

Teljesen egyetértek Veletek.Felháborító ez az egész.Ha már annyira más legalább ne mutogassa magát.Minek ez a nagy felhajtás nekik,én nem engedném.

Zsemy 2008.07.01. 14:05:20

Igazad van végülis mert ez már gusztustalan.. am nekem is vannak homoszexuális ismerőseim (egy lány meg egy fiú) ők válalják h mások de nem teszik közszemlére...

red.dewil.666 2008.07.01. 23:21:16

Nekem alpvetően nem a buzikkal van bajom hanem ,hogy ezt míért kell világgá kürtölniük rendezvényeken, felvonulásokon!! Nehogy már én érezzem magam kirekesztve azért mert én mondjuk heteró vagyok! Régebben ezt inkább szégyellték most meg úgy kérkednek vele mintha felsőbbrendűek lennének nálunk! Ez gusztustalan!! A videó meg néhol elég kemény........ Én nem engedném meg ezt a Főváros helyében ezzel is csak a mi kis Hazánk hírét rontják! személyesen nem tudok ott lenni sajnos de a nevemben is álljatok ki kérlek!Egyszerűen undorító----kurogassák otthon egymást de ne ennyi ember előtt nyalakodjanak!

Adjon az Isten Szebb Jövőt!!

VARGA TÜNDE 2008.07.02. 19:29:04

FELHÁBORÍTÓ!ÉN ÉREZZEM MAGAM NEM NORMÁLISNAK,MERT HETERÓ VAGYOK.AKI IGAZÁN AZ,NEM TEHET RÓLA---GENETIKA!AKI CSAK HOBBIBÓL AZ---UNDORÍTÓ!
DE!!!!MINDEN ÉS MINDENKI MARADJON A NÉGY FAL KÖZÖTT,A SZOBÁT(LAKÁST)AZÉRT TALÁLTÁK KI!INTIM DOLOG---TEHÁT AZ UTCA NEM AZ!!!ÉS AHOGY VISELKEDNEK AZ ABNORMÁLIS---AZ EMBER LEHÁNYNÁ ŐKET LEGSZÍVESEBBEN!!!EL KELLENE EZEN GONDOLKODNI AZOKNAK,AKIK EZT MEGENGEDIK!!!
SZEBB JÖVŐT---LEGALÁBB A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓNAK!!!

mutant 2008.07.02. 19:35:53

Én Hetero-felvonulásra megyek szerintem.( www.bombagyar.hu/index.php?section=&date=2008-07-01 )
A véleményem ugyanez. Közerkölcsöt sért,amit csinálnak. Ezek szerint a szarevők is felvonulhatnak...vagy a pedofilok?! Jövőre indítsunk heteroszexuális felvonulást a megkülönböztetés ellen: majd vonaglunk meg nyaljuk egymást mondjuk...IFÁk platóján:D:D

csucsu79 2008.07.02. 20:10:10

Köszönöm az ajánlást!! Egy szóval jellemezném: GUSZTUSTALAN!!!!! Nincs rá szükség, hogy reklámozzák magukat ezek a genetikai hulladékok!!!!!!Szebb Jövőt!!!

Avatar 2008.07.03. 13:06:11

Szerintem a balkezesség is természetellenes beteges hajlam.
Nem is lenne semmi bajom a balkezesekkel, ha csak otthon a saját lakásukban használnák írásra/evésre a bal kezüket, ahol meg más is láthatja őket, ott ők is jobb kézzel ennének/írnának, ahogy illik. De ezek a mocskok már mindenhol ott vannak, nem átallanak az éttermekben is bal kézzel kanalazni a levest, sőt múltkor még az egyik reklámban is szerepelt egy balkezes, amint bal kézzel írt! Felháborító!
Mindenki tudja, hogy a balkezesség az ördögtől való, de ezek nem szégyenlik!
Nem is értem az ilyeneknek hogyan engedhetik, hogy gyereket örökbe fogadjanak, pláne ha a házaspár mindkét tagja balkezes? Talán azt akarják, hogy a gyereküket is balkezességre neveljék?

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 13:08:08

Kedves Avatar! Ezt hívják úgy hogy DEMAGÓGIA! Talán nem csak olvasni kéne tudni, hanem gondolkodni is...

Avatar 2008.07.03. 13:43:05

Kedves Magyarság!

Igen, tökéletesen egyetértek veled!
Szerintem is a posztodat úgy hívják, hogy DEMAGÓGIA, és jó lenne ha végre megtanulnál gondolkodni

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 13:45:39

Hehe, demagógia+gyerekes hozzáállás, "te vagy a gonosz, csúnya, rossz"-gratulálok az érveléshez:)!

Avatar 2008.07.03. 14:01:19

Hogy a klasszikust idézzem:
"Te is más vagy, te sem vagy más!"

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 14:08:03

Csak a lényeget értenéd meg végre.... Nem az a baj ha valaki buzi, hanem hogy ezt az utcára viszi. A kutyát sem érdekel a szexuális beállítottság, legyen az homo, vagy heteroszexuális, nem kell nagy dobra verni,magán ügy!

Avatar 2008.07.03. 14:26:07

Mondom én, az se baj, ha valaki balkezes, ha nem előttem eszik/ír bal kézzel. De ezek a mocskok nem alkalmazkodnak a jobbkezes többséghez.
Na meg a hosszúhajú férfiak! Na az se normális! Vegyen kalapot az ilyen, ha utcára megy, ne mutogassa úton-útfélen! :)

Avatar 2008.07.03. 14:28:51

Mondom én, engem se zavarnak a balkezesek, ha nem közterületen esznek/írnak bal kézzel, de ezek a mocskok nem hajlandóak alkalmazkoni a jobbkezes többséghez!
Na meg a hosszúhajú férfiak! Azok se normálisak! Az ilyen vegyen kapot/sapkát ha az utcára megy, ne mutogassa úton-útfélen a nagy haját! :)

Avatar 2008.07.03. 14:32:17

a fenébe, nem jelent meg, azt hittem nem ment el és újraírtam...

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.03. 15:13:52

Avatar, csak hogy tisztázzuk: Az, hogy valaki balkezes, nem gusztustalan és/vagy erkölcsromboló dolog. Az, hogy ezek, hangsúlyozom _ezek_ (nem az összes!) a buzik felvonulgatnak és undorító dolgokat művelnek eközben minden normális ember számára elítélendő. Apropó, mikor láttál utolójára balkezes felvonulást?

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 15:16:13

"Az, hogy ezek, hangsúlyozom _ezek_ (nem az összes!) a buzik felvonulgatnak és undorító dolgokat művelnek eközben minden normális ember számára elítélendő."

nem ezt mondtam én is?:D

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.03. 15:45:19

Jó, de nem érti szegény... Hátha eljut az agyáig, ha több embertől hallja. Bár kétlem. Mindjárt jön megint a balkezesekkel.

Weaver 2008.07.03. 16:37:18

"Avatar, csak hogy tisztázzuk: Az, hogy valaki balkezes, nem gusztustalan és/vagy erkölcsromboló dolog."
Ez pusztan szerinted az. Nézz körül a világban.tudod, NYUGATON normálisan tudnak hozzáállni. Melegek mindig voltak es lesznek, a világnépesség 10-15% át teszik ki,tették, és tenni fogják. Ez a szám, SOSEM emelkedik vagy csökken 1-2% nál többet.
Tőled nem, de sok helyen olvasom, hogy fúj ez mennyire természetellenes, meg ki fogunk halni-komolyan, ki az aki ezt elhiszi? Emlékeztető:6,5 milliárdnyian vagyunk a földön.
Ja, és Magyarsag--tenyleg nagyon ertelmes, hogy oroszorszaghoz,szerbiahoz, meg a balkánhoz hasonlítasz bennünket. Igényesség a köbön. Még hogy mi mennyire toleransak vagyunk hah. Emlékeztető2: mi EURÓPÁHOZ tartozunk.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 16:57:32

Persze Európához tartozunk, csak az átlagkeresetek, a sajtószabadság, az elhalálozási mutatók, a várható élettartam tekintetében (és még sorolhatnám) nem..

mutant 2008.07.03. 17:32:31

Avatar!Az azért teljesen más!NEm keresztényellenes,magamutogató okádék.Ha nem vonaglanák ilyen gusztustalanul,nem is érdekelne!És sok meleg el is ítéli ezt a felvonulást!Ők azok,akik melegek...akik meg vonulnak,azok a buzik!

mutant 2008.07.03. 17:32:31

Avatar!Az azért teljesen más!NEm keresztényellenes,magamutogató okádék.Ha nem vonaglanák ilyen gusztustalanul,nem is érdekelne!És sok meleg el is ítéli ezt a felvonulást!Ők azok,akik melegek...akik meg vonulnak,azok a buzik!

Sunfury 2008.07.03. 17:35:15

"Csak a lényeget értenéd meg végre.... Nem az a baj ha valaki buzi, hanem hogy ezt az utcára viszi. A kutyát sem érdekel a szexuális beállítottság, legyen az homo, vagy heteroszexuális, nem kell nagy dobra verni,magán ügy!"

1. a melegfelvonulás minőségével én sem értek egyet,a polgarpukkasztasbol vissza kéne venni. DE! ha a melegfelvonulás zavar, a budapest parádén az miert nem, ha 20 csaj nyalja egymast,és smárol a kamion tetején?

Azoknak, akik az egyházzal takaróznak,és a bibliával:Való igaz hogy az ÓSZÖVETSÉG elítéli a homoszexualitast. Csakhogy az orális szexet is.Valamint engedélyezi a rabszolgatartást, és gyilkosságra szólít fel, ha valakit szombaton azon kapunk hogy dolgozik.
Az egyház maga, gondolkozik a homoszexualitas elfogadasan.szal no comment.

2. A melegek azért vonulnak fel, mert elnyomás alatt vannak és emlékeztetni szeretnék a társadalmat erre, vagy, az elso, New Yorki melegmegmozdulasra emlekeznek meg.Amugy nemtom mi a baj a szexualitas dobra verésével..Mivel az év 365 napján csak ezt látom: Szex, szex es szex, ami HETERO szex.Tvben, utcán,csapbol is ez folyik.szal elég egyoldalú a dolog.

3. Nézz körül a világban.NYUGATON normálisan tudnak hozzáállni. Melegek mindig voltak es lesznek, a világnépesség 10-15% át teszik ki,tették, és tenni fogják. Ez a szám, SOSEM emelkedik vagy csökken 1-2% nál többet.

Ja, és Magyarsag--tenyleg nagyon ertelmes, hogy Oroszorszaghoz,Szerbiahoz, meg a balkánhoz hasonlítasz bennünket. Igényesség a köbön. Még hogy mi mennyire toleransak vagyunk hah. Emlékeztető2: mi EURÓPÁHOZ tartozunk.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 17:41:01

Ki mondta h nem zavar a Budapest Parádé? Nem a faszt nem zavar! Ha egyesek vennék a fáradtságot és megtanulnának olvasni, az nagyon zsír lenne!
Mire gondolok?
1.A szexuális beállítottság véleményem szerint intim dolog, nem tartozik másokra! Attól is hányingert kapok, ha egyes (heteroszexuális) ember utánzatok gátlástalanul nyalakodnak a járműveken, épp hogy csak nem esnek egymásnak mindenki szeme láttára.

Ismerek jónéhány homoszexuális emberkét, de egyikük sem veri nagy dobra a dolgot. Nem mondom hogy szégyellik (hiszen nem is tehetnek róla), de meg nem mondná róluk senki, hogy "mások".

Eszük ágába nem jut kaminok tetején vonaglani, rózsaszín bibliával a kereszténységet gyalázni, élik a normálisok mindennapos életét, a négy fal között pedig buzik!Ez van...

2. Persze Európához tartozunk, csak az átlagkeresetek, a sajtószabadság, az elhalálozási mutatók, a várható élettartam tekintetében (és még sorolhatnám) nem..
Moderál

Avatar 2008.07.03. 18:05:35

A balkezesség az ördög jele és kész. És gusztustalan is, ezen nincs mit vitatkozni. Nem is értem miért véditek őket!

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.03. 18:05:53

Weaver, a funkcionális analfabetizmus dívik nálad is? Mondom ezek a buzik, nem az összes. Konkrétan ezekkel a felvonulgatós gusztustalanságból van elegem, nem kollektíve a melegekből. Engem nem érdekel, hogy keresztény erkölcs vagy a Sátán műve-e a dolog, ateista vagyok, ez engem hidegen hagy. Egyszerűen gusztustalan, amit csinálnak a felvonuláson! EZEK, akik felvonulnak. Még egyszer mondom, hogy megértsd: nem az összes buzival van bajom, egytől egyig, hanem EZEKKEL.

Köszönöm a lehetőséget.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.03. 18:07:36

Avatar:Már mondtam, hogy a vörhenyesekkel sokkal több a gond!
Nyiz:itt rengetegen képtelenek felfogni azt, amit olvasnak!Ennyi.

Kadarta 2008.07.04. 18:31:41

Teljes mértékben egyet értek Veled!
Szebb jövőt MINDENKINEK!

Ppix 2008.07.05. 21:20:32

Magyarsag drága, a magadfajtának nem sok esze és erkölcsi érzéke van.
Merhát ugye, ha a büdös buzik felvonulnak, akkor megdobáljuk őket, ha egy mód van rá, akkor meg is verjük. Ez törvénytelen, de nem baj, legfeljebb nyivákolunk majd, hogy az a szemét rendőrség bántalmazott minket, rendes hazafiakat.

Tudod bazmeg azt kellene felfogni, hogy ez itt egy polgári demokrácia és ilyenben nem szokás utcakővel és molotov koktéllal kifejezni a nézeteinket. Én sem ütöm meg az utcán az idióta dohányosokat, pedig utálom a büdös fajtájukat is. Legszívesebben ki is nyírnám mind.

Az meg ne zavarjon, hogy a hozzád hasonló buzidobáló csőcselék ténykedése hőn szeretett kormányunk malmára hajtja a vizet, az egész műbalhé eltereli a figyelmet a lényeges dolgokról. A legjobb eset, ami veled történhet, ha bevisznek a yardra és leültetnek pár hónapra. Már ha kimész ilyen rendezvényekre és nem csak egy szájkaratés vagy.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.06. 02:06:07

Te Ppix, miből gondolod, hogy Magyarsag személyesen ott volt, és a kockakövekkel dobálózott? A molotovos idióták meg a legalja. Tőlük még Tomcaték, meg Budaházyék is elzárkóznak, őket, ha egy mód van rá, vigyék is el a rendőrök, mert nem a molotov koktél a megoldás. Viszont vannak normálisan ellentűntetők is, akik egyszerűen azzal fejezik ki nemtetszésüket, hogy fújolnak (amit szabad) vagy beálltak a hetero ellentűntetésbe. Tojásdobálni viszont szabad, ezt a rendőrség is elismerte. Kár, hogy döglött most a kuruc, pedig linkelném a releváns cikket.

Vagy mert pusztán ide írok, már azzal én is ott voltam kockakövet dobálni? Vagy hogy van ez? Azért, mert rohadt sokan elítélik ezt a "rendezvényt", attól még ne azonosíts mindenkit azzal a pár idiótával, akik molotovoznak, meg kockaköveznek. Mondjuk sajnos szinte mindenki a "kockakövesekkel" azonosítja az összes tűntetőt. Pedig lehetne másképp is...

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.06. 08:34:53

Ppix Te idióta kretén (próbáltam kedves lenni)!
Egyrészt ügyészségi határozat szól a tojásdobálásról, és világosan kimondja, tojással dobálni lehet, jogszerű magatartás....
Másrészt soha életemben nem dobáltam kockakövet, sem molotov koktélt és ezek után sem szándékozom, mert nem tartom elég hatékonynak. Ennyi!
Végezetül pedig ez se nem polgári, se nem demokrácia, mert polgári demokráciákban egy köztörvényes bűnöző, aki választási csalással kerül hatalomra nem lehetne miniszterelnök, mitöbb polgári demokráciákban nem szokás elhallgattatni a radikális weboldalakat és nem szokás tömegbe lövetni, szemeket kilőni...
Jah, csak halkan jegyzem meg, Tomcat "hideg" felvonulásán voltam többnyire, ott pewdig semmiféle rendbontás nem volt...
Kösd fel magad!

Ppix 2008.07.06. 12:10:05

Magyarság kedves!

Vitakultúrádat máris kifejezed a kedves megszóllítással, bár nem is számítottam másra ezen a szinten.

Kővel és molotov koktéllal dobáltak, szóval elég szánalmas itt tojásra hivatkoznod. Én le se írtam a tojás szót eddig. Kövekről, molotov koktélról beszélünk. Azokkal tudtommal nem szabad dobálni.

További tárgyi tévedések:
- Azért mert Te X.Y.-t köztörvényes bűnözőnek tartasz, attól még nem az. Akit elitélnek az köztörvényes bűnöző.
- "radikális", magyarul fasiszta, uszító weboldalakat, kiadványokat más nyugati országokban is betiltanak. Más kérdés, hogy általában nem lehet betiltani ismert technikai okok miatt.
- szokás gumilövedékkel tömegbe lövetni, ezt a HÍRTV-n is hallottam egy műsorban. Bár ott is váltig tiltakozott a kissé elfogult műsorvezető és kb. 5 másodpercenként a másik szavába vágott, de a megszóllaltatott szakember végül felvilágosította arról, amit _bárki_ láthat ha napi szinten néz nemzetközi híradókat: pl. Németországban, Angliában, vagy Franciaországban is kemény rendőri fellépéssel oszlatnak szét randalrozó tömegeket..
A szemeket kilőni kitétel is vicces, mindig úgy kommunikálják, mintha minimum 1000 eset lett volna, holott én pl. egyről tudok, de megeszem a kalapom, ha 3-nál több volt. Sajnálom az illetőt, de ez sajnos benne van a pakliban.

Magyarország szégyene, hogy ilyen előfordul nálunk, még ha Te olyan fejlett demokráciákban előforduló tüntetésekhez hasonlítod ezt, mint Szerbia vagy Ororszország. Javaslom települj át valamelyikbe.
Londonban a frissen megválasztott konzervatív polgármester vezette a menetet.

Én nem értek egyet ezzel a melegfelvonulással, semmi szükség ilyenre. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy benne van a kormány keze.


Végezetül én nem kívánok semmit neked, nem süllyedek a szintedre.

Avatar 2008.07.07. 07:59:30

Na gratulálok a kedves csőcseléknek, akik igazolták, hogy az ő színvonaluk a balkán és oroszország szintjén van a tolerancia témájaában.
Kirakhatod a videókat ide a többi közé.

"Tojásdobálni viszont szabad"

Igen, de attól még nem ez a véleménynyilvánítás adekvát módja. Gondolom Te sem értékelnéd, ha téged tojással dobálnának meg, bármilyen indokkal.
Mellesleg meg felvonulni is szabad, sőt rózsaszín kötésű biblia nadrághoz dörgölgetését sem tiltja semmilyen jogszabály. Ilyen idén egyébként nem is történt, az ellentüntetők mégis tojás helyett utcaköveket és molotov koktélokat dobáltak, amik életveszélyesek.
A nagyon keresztény ellentüntetőknek keresztény erkölcsi kötelességük lett volna a gyilkossági kísérletek megakadályozása, de ehelyett inkább azt kiabálták, hogy "buzikat a dunába".
Ez van ma Magyarországon.

Nyiz · http://szubjekt.blog.hu 2008.07.07. 20:54:46

"Mellesleg meg felvonulni is szabad, sőt rózsaszín kötésű biblia nadrághoz dörgölgetését sem tiltja semmilyen jogszabály."

És ez így is van, ezért vonulhattak fel tavaly, meg idén is. A kockaköves témában meg egyetértek veled, azokat le kell csukni.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.03.27. 15:56:49

nekem semmi bajom a melegekkel, de ez a felvonulás felesleges és kontraproduktív hangulatkeltés.
süti beállítások módosítása