A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Elhurcolt az ÁVH

2009.03.17. 12:53 | Magyarsag | komment

Tegnap kora este pár hazafi barátommal arra az elhatározásra jutottunk, hogy békés / spontán demonstrációt tartunk a Kossuth téren, jelezve a Gyurcsány rezsimnek és az elfásult magunkfajtáknak; betelt a pohár!

Csendben érkeztünk meg fél kilenc körül az Országház elé, ahol jelentős rendőri készültség  fogadott bennünket.

Hárman átléptük a virágágyások előtt elhelyezkedő vasláncokat és megindultunk a Parlament bejárata felé. Természetesen kettőt nem tudtunk lépni, máris körülálltak minket a rend héber őrei és felszólítottak az azonnali távozásra.

Vitatkozni kezdtünk velük, magyarázatot várva, miért nem sétálhatunk a bejárat elé és miért nem énekelhetjük ott el a Magyar, illetve a Székely Himnuszt! "Rendőrségi terület" - érkezett a válasz az egyik ávóstól, majd közölték, hogy most bizony elő leszünk állítva és a rendőrségi intézkedésnek ellenszegülés miatt szabálysértési eljárást indítanak ellenünk.

Bepakoltak minket egy mikrobuszba és az V. kerületi kapitányságra szállítottak, ahol letétbe helyezték értékeinket és a fogdára vittek.

Két és fél órát voltunk bezárva, szerencsére egyszer kiengedtek minket a mellékhelységre.

Közben bajtársaink megpróbáltak segítségért fordulni több szervezethez és prominens, jobboldali személyhez, de szinte mindenki a március 15. demonstrációk utáni fáradtságra hivatkozott, "Hívjanak inkább holnap"... Gonda László volt az egyetlen, aki az első hívó szóra hozzánk sietett, s bár segíteni nem tudott, a szolidaritás ezen megnyilvánulása nagyon jól esett nekünk.

Miután nagy nehezen kiengedtek minket és megkaptuk a fejmosást is az egyik szolgálatban levő ávóstól ("Nem lesz ennek jó vége, börtönbe fognak kerülni"), összeültünk értékelni a történteket.

Tudom, most sokan arra gondoltok, mekkora hülyeséget csináltunk és az ég világon semmi értelmét nem látjátok szemetekben fölösleges és értelmetlen akciónknak, de meggyőződésem, hogy tévedtek!

Nem vagyunk hajlandóak tovább várni, nekünk már nincs mit veszítenünk! Nem nyavalyogni kell a karosszékből és több, mint fél év múlva, október 23-án ismét utcára vonulni, majd újfent csak beszédeket hallgatni és haza menni!

A 25. órában vagyunk.Tombol a cigányterror, a zsidók által mesterségesen gerjesztett gazdasági válság, egyre többen veszítik el állásukat, otthonaikat, mire vártok még? Az kell, hogy milliók éhezzenek és fázzanak, akkor majd megmozdultok végre, vagy birka módon beletörődtök sorsotokba és önként helyezitek tökfejeteket a nyaktilóba?

Elhatároztuk, hogy ma is ott leszünk a Kossuth téren! Virágot viszünk és megpróbáljuk elhelyezni a Parlament bejáratánál, ha pedig ismét bevisznek, vigyenek! És megcsináljuk ezt holnap és holnapután is!  Talán így észbe kaptok Ti is és rájöttök, a nemzeti ellenállás nem merülhet ki abban, hogy évente kétszer ünneplő ruhában vonulgatunk, zászlót lengetünk, majd, mint aki jól végezte dolgát hazamegyünk...

"Gyáva népnek nincs hazája"!

Címkék: rendőrség tüntetés magyarság műveleti terület demonstráció ávh szabálysértés

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr531007383
süti beállítások módosítása