A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Fizetsz, vagy leülöd?

2009.07.26. 13:18 | Magyarsag | 4 komment

Mostanság elég elfoglalt vagyok, nem nagyon marad időm firkálgatni a baromságaimat. Holnap zbs. (zum Beispiel) a Nyomozó Ügyészségre vagyok hivatalos délután 2 órára. A kárörvendők kedvét csillapítandó közölnöm kell, nem valamiféle általam elkövetett terrorcselekmény kapcsán idéztek be a nyomingerek. Még április 5-én történt, hogy az ávós csicskák minden előzetes figyelmeztetés nélkül ránk rontottak a Szabadság téren, Flávia barátném pedig nagyon helyesen feljelentette őket, engem pedig tanúként fognak meghallgatni. Aki az előzményekre volna kíváncsi, ITT megtalál minden fontos információt.

A múlt héten újabb levelet kaptam a PKKB-tól (Pesti Központi Kerületi Bíróság). Amikor megpillantottam a borítékot, elkezdtek kattogni a fogaskerekek, vajon melyik ügyben zaklatnak éppen az illetékes szervek.

Szerencsére nem a hivatalos személy elleni erőszak előkészülete okán érezték úgy, hogy pár sorban beszámoljanak a nyomozás állásáról, elméletileg már nem is tehetnek semmit, ugyanis egy hete lejárt a 90 napos időlimit, így jártak.

Nem is a csoportos garázdaság volt terítéken, arról 2 hete kaptam tájékoztatást, szeptember 21-ig meghosszabbították a nyomozást az ügy "bonyolultságára" való tekintettel.

Maradt a "jogszerű" rendőri intézkedésnek ellenszegülés. Március 17-én követtük el azt a "szörnyűséget",hogy a Kossuth Lajos téren átléptük a láncokat, amiért a bíróság 40 ezer forintos büntetést szabott ki szegény fejemre. Természetesen panasszal éltünk a határozat ellen, amelynek a bíróság részben helyt adott, így felére, azaz 20 ezer forintra "csökkentették" a bírságot.

Mindenekelőtt leszögezném; SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM FOGOM KIFIZETNI EZT A PÉNZT! Egyrészt nincs felesleges 20 ropim, másrészt, ha volna is, egyszerűen nem vagyok hajlandó azért bűnhődni, mert volt pofám megközelíteni az Országházat. Or-szág-ház, tetszik érteni???? Nem Bajnai rezidencia, nem MSZP székház, hanem a Magyar Köztársaság legfőbb hatalmi és törvényhozó szervének székhelye, a népképviseleti demokrácia (kac-kac, kukac) létesítménye.

Amennyiben tehát tartom a szavamat - márpedig mindig tartom - két verzió közül választhatok:

  • 4 nap közmunka
  • 20 nap elzárás

Mondanom sem kell, hogy nem fogok mindenféle koszos, büdös cigánnyal utcát söpörni, de a sitkóban sincs kedvem közel három hétig csücsülni (ráadásul ott is összezárhatnak réti nigerekkel), szóval még tanakodom a dolgon egy darabig. Ti mit tennétek a helyemben?

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr921256846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiora 2009.07.27. 01:48:33

Leírnád részletesebben? - mondjuk mélben? - sem nem nagyképűség, sem semmi, de érdekelne...

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2009.07.27. 22:26:27

Őszinte leszek, én fizetnék...
süti beállítások módosítása