A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Virtuális olimpia-Beijing 2008

2008.08.16. 13:00 | Magyarsag | 10 komment

Eleged van Phelps állandó alázásából? Megdöntenéd Szergej Bubka lélegzetelállító világcsúcsát? Kipróbálnád magad futásban, tornában, judoban, de világ életedben lusta voltál? Most megteheted a 2008-as Pekingi olimpia egyetlen hivatalos videójátékában. Éld át az olimpiai álmot és "vigyél haza" minél több aranyérmet!

 

 

 

 

 

 

 

Kellékek:

1. Pc / Xbox 360 / Playstation 3 - Az következő generációs konzolokon természetesen szebb, letisztultabb a grafika, az animációk realisztikusabbak, az irányítás is egyszerűbb, kifinomultabb.

2. Beijing 2008 játékszoftver - az Eurocom és a Sega fejlesztésében.

3. Törölköző, nagy pohár üdítő - Szükség lesz mindkettőre.

Az izgalmakat a hivatalos helyszíneken élhetjük át, a híres Pekingi Nemzeti Stadiontól („Bird nest”) kezdve a Nemzeti Vizi Centrumig („Water Cube”).

Mint minden track and field (pályás) játékban, a 2 legfontosabb dolog a versenyszámok listája és az irányítás. A Peking 2008-ban nagyjából mindkettő figyelemreméltó. A közel 40 verseny felölel mindent a 100 méteres futástól kezdve, a kalapácsvetésen, diszkoszvetésen, műugráson, íjászaton, gerendán és talajgyakorlatokon át egészen a felemás korlátig. Ha van olyan nyári olimpiai versenyszám, amiről reméled hogy benne van a játékban, nagy eséllyel meg is találod.

Az irányítás is rendkívül változatos, bár kisség gyilkolja a gamepad-et és az izmokat is. Az alapokat, például a futást végrehajthatjuk két felső gomb váltott nyomogatásával és az egyik analóg kar jobbra-balra mozgatásával. Az uszodai versenyszámoknál a két analóg karral a karmozgásunkat utánozzuk, az egyikkel óramutató járásával megegyező, a másikkal ellentétes irányba forgathatjuk. Az alapvető irányítások felhasználása és keveréke különböző a versenyektől függően. A súlyemelésnél például először olyan erővel és olyan őrülten kell megemelnünk a súlyt ahogy csak bírjuk, majd hirtelen át kell váltanunk finom egyensúlyozásra, hogy a rudat a levegőben tartsuk.

Aki könnyed győzelmekre és világcsúcsok tömkelegére számít minden erőfeszítés nélkül, az bele se kezdjen a játékba. Vért kell izzadnunk minden megtettet méterért, 110 %-ot kell beleadnunk minden dobásba, ha a végén a dobogó tetején akarunk feszíteni.

A játékba két mód került: Competition és Olympics. A Competiton módban helyben hárman, online heten mérkőzhetünk meg bármelyik versenyszámban. Ez elég egyértelmű és pont olyan, mint amire számítunk. Nincs is annál jobb, mint amikor világcsúcsot úszunk 100 méteres pillangóban, miközben cimboránk majdnem belefullad a medencébe...

A másik fő mód, az Olimpics. Csapatunk (azaz országunk) nap, nap után versenyek sorozatán vesz részt. Minden nap mást kel teljesíteni, ami szükséges a továbbjutáshoz. Ha elbukunk, újra kell próbálkoznunk. A cél a kezdetekben elég könnyű, kvalifikálnunk kell négy vagy öt verseny közül az egyikre, hogy a későbbiekben akár egy nap több érmet is kell szereznünk. Legtöbbször ez nem túl nehéz, de ha olyan számokban kell jeleskednünk, amikben nem vagyunk jók, az szívás. Be kell valljam, vadvizi evezésben és skeet lövészetben még soha nem sikerült dobogóra kerülnöm, sőt...

A játék egyik legnagyobb negatívuma, hogy a fejlesztők kihagyták minden idők egyik legeredményesebb nemzetét, szép hazánkat, Magyarországot. Nem tudom Bahrein mennyivel nagyobb sportnemzet nálunk, de ők szerepelnek a választható csapatok között.

További negatívum, hogy bár rengeteg versenyszámban kipróbálhatjuk magunkat, a vívással, kézilabdával és vizilabdával még mindig adósak a fejlesztők...

A kommentátor is gyengére sikerült, de ez a legkevesebb.

A Beijing 2008 tehát nem tökéletes, vannak bosszantó hibái, mindamellett kiváló szórakozást biztosít az olimpiai lázban égő játékosoknak. Jó szórakozást!

 Videó:

 

Forrás: www.ogi.hu

· 1 trackback

Címkék: olimpia magyarság peking műveleti terület videójáték peking2008

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr80617228

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ausgefallenes in hamburg 2018.12.15. 04:20:38

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szokkenoszar 2008.08.15. 13:46:52

Ebbe már benne van a dopping feature a menürendszerben? :D

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.08.15. 13:55:50

Lehet kicsit "csalni" ugyanis olympics módban lehetőség van "belassítani" a játékot, ez segít a rajtnál a végén pedig rengeteget számíthat :)

mutant · http://www.veszfek.blog.hu 2008.08.15. 14:50:17

szal lehet doppingolni...akkor tényleg olyan,mintha az igaziramennék.az oroszok is készülnek az olimpiára: veszfek.blog.hu/2008/08/15/orosz_olimpia

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.08.15. 15:48:48

NEM dopping, kis segítség...Különben kegyetlen nehéz lenne

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.08.15. 20:28:31

Kár, hogy nincs vívás... mindegy, úgy sincs konzolom.

mutant · http://universal.blog.hu 2008.08.15. 23:00:33

aki dopping nélkül sportol,annak is nehéz.ezért nem lesz élsportoló abból,akinek nincs rá oénze,

Bery · http://www.facebook.com/berkes.peter 2008.08.18. 19:02:35

Talán a Marfan-szindróma áll Phelps sikerének a hátterében.

Hiába a sirám, hogy a költségvetés kiadási főösszegének 0,2%-átköltjük sportra. Nem tudunk versenyezni. Ellentétben Phelps-sel, az amerikai úszófenoménnal.


Írtam is róla egy posztot:

www.hellorepublic.com/2008/08/18/micheal-phelps/

pirót 2008.08.21. 14:01:57

Szerintem nem rossz játék, csak k. nehéz. És miért nincs öttusa?

header 2008.08.31. 10:57:10

csá! + tudná vki mondani, h. pc-n a gamepad-ot miért nem lehet beállítani? előre is köszee!
süti beállítások módosítása