A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Elérhetőség

E-mail: muveletiterulet@gmail.com

Utolsó kommentek

Hírek

Kuruc.info

Így mulat a magyar...

2008.07.18. 17:49 | Magyarsag | 10 komment

 

Néhány hónappal ezelőtt Blogin mester Szórakozás a magunkfajtáknak címmel egy figyelemreméltó kis cikkecskét rittyentett, melyet az akkor még vígan működő kuruc.info is közzétett. Hagy idézzek most ebből néhány sort:

"Akárhogyan is vélekedünk a dologról, azért a magyar virtus nem elhanyagolható része a közös alkoholfogyasztás, néhány pohár sör, bor vagy pálinka egy baráti asztalnál. Azt szoktam mondani, hogy kénytelenek vagyunk fogyasztani: az a nemzet, amely ilyen remek nedűket alkot, világhírű borai és pálinkái messze megelőzik a politikai elitje miatti egyre rosszabb hírét, nem hagyhatja elfolyni a sok innivalót. Meg aztán a Talmud is megmondta, hogy minden gój állandóan részeg."

Kedvesemmel és Barátaimmal egyetemben úgy döntöttünk, hogy felkutatjuk Budapest, késöbb pedig egész Magyarország összes olyan vendéglátó egységét, ahol nem csak megtűrik, de szívesen látják a magunkfajtákat és minderről Nektek is beszámolunk...

Havi 3-4 fényképekkel, videókkal megspékelt kocsmatúrát tervezünk, természetesen ez a rendelkezésünkre álló "zsebpénz" függvénye is.

Mi értelme van mindennek? Nos, ahogy édesanyám szokta mondani: "hasonló, a hasonlónak örül". Felemelő érzés, ha az ember olyanok társaságában mulatozhat, vitatkozhat, cserélhet eszmét, akik szíve szintén magyarul ver, akik nem köpik le az embert, ha kettőskereszt fityeg a nyakában, akik még nem felejtették el : "Minden magyar felelős minden magyarért"!

Milyen egy igazi nemzeti kiskocsma? A falakon magyar nemzeti motívumok, a zenegépben LL. Junior és Bódi Guszti helyett Kárpátia és Ismerős Arcok, Heineken helyett Magyarok söre...

Ha ismertek hasonló paraméterekkel bíró helyeket (kezdetben csak budapesti legyen, ha kérhetném), akkor írjátok meg bátran és mi majd leellenőrizzük. Egyúttal várjuk bőkezű mecénások jelentkezését, akik támogatnák kezdeményezésünket :-) !

Hamarosan jelentkezem az első élménybeszámolóval!

Szebb Jövőt!

Címkék: blog magyar sör alkohol pálinka bor kocsma magyarság műveleti terület nemzeti kocsmák csárda blogin

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletiterulet.blog.hu/api/trackback/id/tr49574700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant 2008.07.19. 00:08:16

Egy kicsit Sci-Fi lett ez a bejegyzés:) Én pl. nem kapok zsebpénzt egyesekkel ellentétben:P Kérnék,apámtől kapnék is két taslit,asszem:D Aztán jól megemelné a nemlétező zsebpénzem...Úgy 20 centivel:D Na,de hagyjuk..."Hisz színház az egész világ!"

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.07.19. 09:04:22

A zsebpénz épp ezért van idézőjelben!

fr0575h0ck 2008.07.20. 18:37:51

Javasolnam a dozsa sorozot (SF) a thokoly es a dozsa gy sarkan!! glhf

Zeline 2008.07.20. 19:44:40

Köszi. De nem Thököly-Hungária sarokra gondolsz? Mert az is jó hely.

tata86 2008.08.01. 19:43:36

Magyarok Söre. :)))) Nyugatiban is lehet kapni.
Mondjuk meg kell hagyni, hogy a műanyag flakon, és maga a sör qrva igénytelen. Egy kicsit pofátlanságnak tartom a magyar nemzeti eszmét felhasználni, egy ilyen ihatatlan sör eladásához.

Magyarsag · http://muveletiterulet.blog.hu/ 2008.09.27. 10:18:02

Ez a rovatnem halt meg, még meg sem született. Október közepén indul (akkor leszek rendben anyagilag).

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2008.09.28. 00:01:48

Ez mindenképpen örvendetes fejleménynek tekinthető!
süti beállítások módosítása